otel benim,
gecen seneden ben rezarvasyon yaptim :)) seni didime yollayalim
Didim beyler beyi Sakura :)
Printable View
Turizm ile ilgili şunu söyleyeyim , ela otelden Ahmet bey gereken verimi almadan kolayına başlamaz, bu yıl iyi geçerse anca gelecek sene olur. Çünkü hala ela otel halen verimli değil, sevimli hiç değil :)
Konuta yatırıma devam hızlı birşekilde yapım ve satım olayı olur. Konut piyasası net olarak söylüyorum gayet hızlı yürüyor iyi projelerde kar marjı olarak .
Özaksa koy sepete formasyonu daha da derinleşerek devam etmekte...
Biz buradayız bekleriz efendim :p
Tabi memnun kalmaz Bunlarda para merfumu diye birşey kalmamış fiyatlar çok yüksek. Elinde o kadar yer varken kemer oteli gereksiz di bence otel işi riskli ileride enerji sorunu olacak bence şimdiden ges düşünmeli şirket için en güzel yatırım yok pahasına ışlem gören hisselerini geri almaktır SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
didim arsa ust kullanim hakkini 2014 de 420.000 Tl den almis 2017 de yatirimi tammalamak sartiyla 49 yilligina sonra kanundaki aciklari kullanmisda kullanmis en son 11.2025 de kesin kabul icin sure almis
mubarek adam yapmayacaksan birak baskasi yapsin hazinenin malina da cokmussun
Aklı olan bulaşmaz. Ahlak yoksunu bir yönetim var. Temettü vermemek için trışkadan bedelsiz veriyor. Yatırımcı, küçük ortak düşmanı. Kötü niyetli! Geçen yıl 5 TL den fonlara hisse sattı! Tabi gerçekkk!!!;satışsa...Sonra 20 ye gitti hisse. 15-20 den ortak olanların günahı ne? Fk:1 dd:0.49....İşleri güçleri dalavere. Ahlaksız ticaret!!!Yatırım tavsiyesi değildir...Kendi hür iradenizle yatırım yapın....
Geçen yıl 11 TL olan Thy 180 TL... İmkb 30 kağıdı!!! Özak ne şirketi!! Tuvalette ancak bez olur artık insanların gözünde. Bu adiler yüzünden neler kaçırdık, bu saatten sonra söve söve beklemeye devam. Yapacak birşey yok...Yatırım tavsiyesi değildir...Kendi hür iradenizle yatırım yapın....
Murat çok haklıymış... Adam cibiliyetsizliklerini ezberlemiş...
Yatırım tavsiyesi değildir...Kendi hür iradenizle yatırım yapın....
Az buz operasyon evladı değil bunlar. Katıksız süzme.....
Ölü soyucu hırsız grup....
Küçük sermayeli kârlı sanayi şirketleri türk yatırımcı ve tahta yapanların tercihi gyolar hırslı patronların sürekli yatırım peşinde koşmalarından ve yatırımların geri dönüşleri zaman almasından dolayı temettü vermiyor dolayısıyla talep görmüyor bu güne kadarda bir egeen sasa hektaş vs gibi bir gyo çıkmamasından dolayı sürünmeye devam ediyor edecektirde tahtada patronun hükümranlığını bilen tahta yapıcılar hisseden uzak duruyor belki bu kısır döngüyü özak kırar düşüncesiyle hisselerimi tutmaya devam ediyorum. Degerleme yaparmi veya daha önce yaptığı degerlemeyi bilancoda gösterirmi bilmiyorum onun haricinde 6 aylık bilanconun 1.300 ila 1.500 milyar tl. Civari açıklamasını bekliyorum. Diğer beklentimse yaradanın ahmet ve urfi akbalık'a azda olsa vicdan vermesidir.
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu hafta yayinlanan spk bulteninde yine yok onay malesef:(
14 Mayıs seçimlerinden bu yana yabancı (?) yaklaşık yedi milyon lot satmış. Bunun önemli bir kısmı emeklilik fonları tarafından karşılanmış. Kalanı piyasaya dağılmış. Gerçekte bunun gibi patron hisselerinde yabancı (tabii gerçekse) ne arıyor o da ayrı bir problem. Yabancı satışı bitmeden temel değeri, bilanço vb. ya da bedelsiz hiçbir etkisi olmaz diye düşünüyorum. Tahtayı düzen(leyen)ler de satış bitmeden kıllarını kıpırdatmayacaklardır.
Şimdilik tablo böyle...
genel kurula katilan 40 a yakin yabanci fonu 2 yada 3 turk avukat temsil ediyordu.
endex düşsede satsak baskılasak diye bakınıyor o. çocukları
2023 sonunda bir bakalım :cool:
https://www.hizliresim.com/bs93nca
Dostum b.yalı 199 daire ve finansallarida eklersek hisse başı 70 tl desek abartmış olmayız heralde.... akprahnanın yatırımcıyı neden ezdiğini anlamak zor değil SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ekgyo dan 30 bin +kdv almıştık [emoji41][emoji23] dostum satışlar nasıl dicem ama sanki satmadıkça daha çok kazanıyoruz SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
özakmetre :)
Pardon Filmindeki Rasim Öztekinin - Muzonun - dolar diyalogu gibi olmus
hergün yükseliyor ne zaman bozdursak satsak yazik !! :)))
https://www.youtube.com/watch?v=ujMAOIrH6fo
satilan dairelerin yerine altın koyulmus kira sertifikasi olarak son ceyrek 1 ton altinla kapatir kozal ile yarisiriz:)
hisse performans i boyle devam ederse sayin linux gecen sene 1 hisseye 1 kutu kola aliyorduk bu sene 1 falim sakiz aliriz:)
cok sanslisiniz arkadaslar irmik menkul degerler aranızda:))