Abim salatalık şekil olarak sıkıntılı biber dolma biber diyelim
Printable View
hayır, üçünün farkından..
piyasaya girmedikten sonra anlamı yok..
yıl sonu hazine de denkleme girecek..
https://fred.stlouisfed.org/series/WALCL
https://fred.stlouisfed.org/series/WTREGEN
https://fred.stlouisfed.org/series/RRPONTSYD
KOZAL için hedef fiyatımızı 232 TL’den 280 TL’ye yükseltiyor ve AL tavsiyemizi koruyoruz. Yeni hedef fiyatımız %37’lik bir potansiyel getiriye işaret ediyor. Hedef fiyat revizyonumuz , temel olarak şirketin 3. Çeyrekteki performansını da dikkate alarak İNA analizimi 3 ay ileriye taşımamızdan kaynaklanıyor.
KENDİME MASALLAR ! dediği için ben hiç dinlemiyodum anlattıklarını.
yazdıkalarının epeyce kısmı mantıklı ama çok tekrar olunca hep Goebbels aklıma geliyordu.
Bak nasılda mantıklı olduğuna inandırmış ya .halbuki okumadım çoğunu.
propaganda işde ben de etkili olmuş.okumasamda doğru söylediğine inandırmış.:)
petkime girdim bakalım 14,47 bi o kaldı ... 14,40 istoplu ...
Adam Almanyadanım diyordu..
Ben ciddi ciddi FETÖ cü olduğunu hatta ve hatta tanınmışlarından birisi olabileceğini düşünüyorum..
Zamanına birisinin dediği gibi "bokunda boğul" modunda yazılar yazıyor..
Bir ekonomik durumu işaret etmesi bir görüş belirtmesi değil yaptığı..
Bildiğin hınç ve intikam duyguları içinde..
Boğulsanız nasıl da eğlenirim zevklenirim şeklinde bir duygu içinde..
Adım adım 60.000 e bence.
Banka grafikleri güzelleşti ama yarınki veriyi bekliyor gibi. Endekste 4500 e dayanmış. 1 hafta önce 4000 direnç diyorduk şimdi buradan %10 düşsek yine üstündeyiz.
Ben kendimden bile şüpheleniyorum artık. o derece herşey birbirine karıştı.
Birde darmstad da ikamet edip Ülkemde iliklerime kadar benim yaşadığım çileyi bana anlatması zaten çok gerekli değil.
Hani ölüm döşeğinde yatarsın biri gelir "ölüyosun abi sen "dese nasıl hissedersin ? aynı öyle.
Turkcell i de balon yapmayı başardı adamlar helal olsun 30 lira üstü pahalıdır bu hisse...Ttkomda bu fiyatlar pahalı...
O da bişey mi, bazıları da beter olun şeklinde yazılar yazardı
crash turlarına çıktığından beri endeks 3 e katladı...
not düştü daha da fırladı.
isa sendromu yoksa..
yetkisi/etkisi olmayanlar neden yetkisi olanlardan fazla kafa patlatıyor anlamıyorum.. :yes:
akarken doldurun işte.. kötü zamanlar gelirse sevdiklerinize destek olursunuz
https://files.catbox.moe/0ls4eo.JPG
Nasıl bir kin şekli nasıl bir psikoloji anlamak zor
Bozkurt abi seni Migros'a bekliyorum yanlış perakendecidesin...
Bozkurt mert abi gözükmüyor Kıbrıs'ta kızlarla mi geziyor yada Rus mafyası mi kaçırdı yada Ukrayna da mı eziyor patsyi
Bankalar devreye girecek gibi 8 günlük 20 liği kesmedi henüz . yoksa 5000 endeks onlarsız zor olur.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Goy goycu otobancı. Seçimden sonra görür dalırı öyroyu
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Etherium da şoför kendini aşağı attı...
bistteki şiför iyi şiför ..
Tim başkanı rekabetçi kur istiyoruz demiş , doymadı bu aç köpekler hala doymadı , sefalet endeksinde dünyada birincisiyiz , halk dahada sürünsün yetmez diyolar .
Vob ,YAPMAYIN...
yapacaksanız da illaki LONG/FLAT olun...never,short...
Long-flatle 2 sistem bulunca buna uymalı...
Pirin dediği gibi:VOB YAPMAYIN .Aklınızı alırlar:)
Memetabi gelinceye kadar long...Abimiz zirveye işareti koyar..
Bendeki tüm sistemler 4 kasımdan beri alda...
Zamanı gelince GARAN dan,daha önce yabancılara satılanlar gibi-benzer bir hareket bekleyen var mı?
Tamam ,onlar kadar sığ değil ve onlar kadar agresif olmaz ama ...
Çok değil bir hafta içinde sağlam bir düzeltme yeriz gibi. Bilançolar bugün son. Yeni bir hikaye lazım
verilen yatırım kredileriyle ihtiyacı olmadığı halde döviz alan kim varsa ceza verilmesi (özellikle döviz alsın diye verildiyse o başka) , asla ama asla vergi affı yapılmaması lazım akıllar başa geldiğinde çözüm hiç kredi vermemek değil verilen kredileri çok sıkı takip etmek olmalı bu döviz sevdasını bitirmek gerekiyor ülke kalkınsın istiyorsak paramıza güven olmalı tabi kurumlara özellikle merkez bankası ve adalet kurumuna da, ülkedeki en üstün otoritenin sistemde açık bırakmaması ve denetlemesi gerekmez mi ? kimse doymaz insanoğlu açgözlü bu yüzden devlet var mazeret yeri değil çözüm üretme yeri orası, çözüm olarak kkm geldi ilk günlerde mantıklı bulmasam da etkisi olmuş gözüküyor ben döviz satıldığına çok inanmıyorum kkm büyük ölçüde çıpa görevi görüyor
Mehmed Şevki bey .. külçe gümüşü gösterdi gitti ... xag triple bottom yapmayın etmeyin batarsınız dedi ve gitti ..
Türkiye resmi 85 milyon gayri resmi 100 milyonun üzerindeki nüfusu, avrupaya adım sayısı yakınlığı ithalat-ihracatının yüzde 60'ını AB ülkelerine yapan ticareti, ortadoğu ile avrupanın arasındaki son kara parçası ve dahası rus tehlikesinin de önemli bir bölümünü absorbe eden yapısı ile "too big to fail" kategorisindedir.
Yani beter olsunlar vs gibi yaklaşımlar çok da mantıklı değil zira bizim beter olmamızı bizden önce gelişmiş dünya ülkeleri de istemiyor. zaten 150 milyonluk rus pazarını kaybetmiş bir avrupa'nın hali ortada. bir de 100 milyonluk TR pazarını kimse kaybetmek istemez.
Bütün olay yönetimin kötü olmasıysa değişir bir bakarsınız en avrupalı benim diyen gelir göreve..
döviz satılıp satılmadığına inanmak inanmamak diye bir şey olamaz ki. Ekim ayı ihracatı x %40 + reeskont kredilerinden mb kasasına giren dövizleri toplayın sonrasında MB döviz rezervlerinde artış var mı yok mu bakın. artış yoksa döviz satılıyordur.
deniz43 hocamız bu hesaba göre kabaca aylık 10 milyar dolar satıldığını hesapladı. Olay matematik, hissiyat değil.
İlgilenenlerden çok kısaca amerikan seçimleri hakkında bir görüş alabilir miyim ?
ne değişir amerikada ? bir şey değişitrdi mi ara seçim?
kesin bir zafer yada mağlubiyet var mı ?
çok kısaca cevaplarsanız sevinirim.
çok teşekkürler.
bu arada ben hükümeti asla ama asla sevmiyorum ama 2 senedir ekonomistler ve muhalifler şu tarihte temerrüte düşeceğiz diyor kredi-döviz bulamayacağız diyor faiz artmazsa döviz düşmez diyordu ne temerrüte düştük ne dövizde ciddi dalgalanma oluyor laiklik elden gidiyehh irtica geliyeh muhabbetine döndü iş. gemisini yürüten kaptan dersek kör topal götürüyorlar şimdilik diyemez miyiz ? ya da bize bu hissiyatı verip seçimi kazanmaya mı oynuyorlar ?
Demokratlar beklenenden iyi sonuçlar aldı.. Değişen bişey gözükmüyor..
Artık şeyine dikkat et.
İkinci sünnet isteyebilirler..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.