gecen haftaki bu kadar olumlu haberden sonra bu hafta daha iyi bir başlangıç beklerdim...:cool:
Printable View
gecen haftaki bu kadar olumlu haberden sonra bu hafta daha iyi bir başlangıç beklerdim...:cool:
iyi haftalar bol kazançlar herkese..
5 8 20 50 tüm ortalamalara yakınız artık biraz yukarı trend yapsalar da keyfimiz yerine gelse :)
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimiz %70 bağlı ortaklığı Europower Enerji ve Otomasyon Tek. San. Tic. A.Ş., Cezayir'de yerleşik bir firmadan ‘'Muhtelif sayıda ve özellikte Orta Gerilim Hücre'' ürünlerinin tedariki için sipariş almıştır. Sipariş bedeli 6.132.000, -USD'dir. (Altımilyonyüzotuzikibin, Amerikan Doları) (Güncel USD/TL kuru ile sipariş bedeli 115.342.920, -TL'dir.)
Her zamanki gibi 2-3 lira yukarı çıkartıp geleni avlıyorlar.
Patron bizimle birlikte, gerisi önemli değil. Geçen hafta baskıyı kuran iş yatırım muhtemelen tahtacınin hesabı. Oradan satıp garanti den alıyor.
Yiyorsa düşünsene yine 200 TL ****tor.
bankoff kalıcı ol lütfen :)
245 te 16 bin var geçerse önce 248 sonra...
endeksin derdini de anlayamadık bir türlü neyse ki hisse olarak iyi duruyoruz.
forum reytingi de bitmiş durumda :)
hacimde 34. sıradayız eski günlerdeki gibi :) cezalar vererek önümüzü tıkamışlardı.. u50 yedeklerden u50 ye girelim bari :)
bankof bir ara az sattı ama tekrar alım yaptı 78bin lotla en iyi alıcı... kalıcı olsun lütfen..
hissemiz eskisine göre daha saglam ama takipçimiz azalıyor her gun ilğinç..
Cuma günü 250 den 234 e düştü, şimdi 245. Buradayım ama kendi açımdan konuşmaya değer birşey göremiyorum :)
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haydi geçelim artık şu 248 i
Bizim Europower arzı ilan sitesine kadar düşmüş😅https://twitter.com/kizilelma3424/st...589WWCYYQ&s=19
Diğer kısmı 81 bin satmis 27 bin almış. Bankof 82 bin almis. Borsa eksi gesan yuzde 4 yukarda . Simdi yarin eğer açılışta bofa 240 altina hatta 235 e kadar basarsa endeks arti yaparsa diğer kismida bu fiyattan mal alirsa resmen mal yerine konmuş hissedecegim. Çünkü kac tekrar oldu sayamadim. Bunu bozmanın tek yolu benim aynını yapmam😁. Bakin sizi uyariyorum. Yarin endeks arti olurda gesan 235 e düşerse portföydeki diger hisseleri gesana cevirecegim. Şuna da ayrıca eminim , ben bunu yaprsam cuma günü 200 altını tekrar görürüz 🤣
Versin hiç sıkıntı yok keşke 200E verse hatta 180'e verse diyeceğim ama bir sürü zararda olan yatırımcı var onların hatırına düşmesini istemem. Ancak durum şu cin şişeden çıktı. Her şey ortada dünya değişiyor ve Türkiye'de Koç holding gibi sahol gibi yeni bir dev doğuyor. Sancılı olacak konjektör değişmediği müddetçe şiddetli her kırmızı alım yeridir bence.
Grafiğe bakarsak düşen direncini kıramadı tobo benzeri Yapı var her şey olumlu şahsen yarın güzel bir gün bekliyorum. Genelde herhangi bir direncin altında saatlikte hatta otuzlukta mumlar yeşilse, direncin kırılmasını beklemeden mallanırım. 10 denemeden 8'inde pozitif sonuçlanır.
O yüzden girişim elektrik için temel anlamda 180'lerin kesinlikle ama kesinlikle inanılmaz alım fırsatı olduğunu düşünüyorum, fakat tekrar tekrar söyleyeyim konjonktür değişmediği müddetçe bir daha eski dibini göreceğini düşünmüyorum.
Hektas ve sasa ile yollarin ayrilmasi ,kontr ile birlikte yukari hareket edecekmis görüntüsü vermeye baslamasi ,endeksteki olumsuz görüntüye ragmen pozitif kapanislar yapmaya baslamamiz benimde motivasyonunu artirmaya basladi. Ayrica astorun hareketine devam etmesi durumunda gesanin buralarda tutulmasinin mümkün olmayacagini düşünüyorum. Mesela astor 35 üzerine atarsa gesanin 300 astor 50 olursa gesanin 400 450 araligina gitmekte zorlanmayacagini düşünüyorum. Ozellikle bilançolar gelince bu iki sirketin değeri piyasa tarafindan cok fazla kiyaslanacak ucuz yada pahalı olduğu algısı diğerinin pd sine göre hesaplanacaktir.
Yarın son üç ayda alınan ihallenin son günü, syn,keko hatırladığım kadarıyla siz bunu kayıt yapıyodunuz,acaba ne kadar oldu son 3 aylık alınan ihaleler,şimdiden teşekkürler.
bu yılın kaplarını henüz toplamadım...ben ihalede birinci olanları hesaba eklemiyorum...ama birincilikler kesinleşip anlaşma yapıldığı anda hesaba ekliyorum..şu ana kadar iyi gidiyor...bu yılın bazı çeyreklerinde 2,00-3,00 milyar tl lik ciroları görebileceğiz....yatırımlardan dolayı net kar marjı bu aralar %10-15 aralığında olacak...ama yatırımlar bitip artık faaliyete girdiklerinde de net kar marjları %15-20 aralıklarına gidecek...
Europower ın halka arzı, gesan hissesi üzerinde nasıl bir etkisi olur?
Mehmet kardeş satan bofa mi acaba?
Noluyoruz gene paraşütsüz iniyoruz?
bugun dayakla devam ediyoruz ..E ndeksde can cekişiyor kaç gundür artı göremedik...
ak 68 osmanlı63 bofa 34 ziraat 12 yfas 9 diğer 32 satmış
deniz 62 investaz26 iş 20 garanti 18 unlu 19 diğer 72 almış
endeksin etkisini görmeye başladık bence osmanlı korkaklık yapıp satmış hemen dün aldıklarını iyide zararı var ya da hepsi aynı kişi :)
endeks artık dönmeli ay sonuna geldik sanırım saat 15.30 dan sonra yukarı kapatırız. margin call saati ile pozisyonlar kapanıp yerine yeni pozisyonlar açılacak diye düşünuyorum.
aynı senaryoyu daha önce de gördük.
yuvaya dönüş başlasın..kartal yuvasına dönsün,,kademelerdeyım ,,bu kadar gurbetlık yeter:halay::halay:..
verenın malı ıtınayla alınır..:kahkah:
yüklü gelıyorum ona gore ,,
arnavut votkamla eriği çalıştır ulenn.. varsa bu dikişi sökecek çıksın görelim..:kahkah:burası karışacak vazıyet alın:kahkah: