Akp öyle derse rezil olur. İşçi partisi olabilir ama MHP akp olamaz. Yinede bunlar kaybetmemek için her şeyi yapar derim ama etrafında dolanır RTE yi rezil eder öyle bir durum.
Printable View
SPOT kapanış, Garanti Yatırım gene aldığı 1 mlyr tl malın 650 mlyn tl sını yedirmiş ,
https://i.hizliresim.com/avht1pj.PNG
kimsenin birşey yedirdiği yok kontrollü borsada karşılıklı işlem sadece.
Aynı hareketi aynı piyasada yapıyorsan zarlar hileli olduğundan yaparsın.
bu kadar rahat top oynatmazlar bu halı sahada yoksa.
sol tarafta olanlardan bir iki tanesi aynı tavanın balığıdır .
yoksa sabah alıcam akşamda gelicem müşteride bulup satıcam :)
Yine tornistan. Hani bunlar seçimler zamanında yapılacak diye ortalığı yırtıyorlardı. Bir de Esad la tatile gitseler 180 derece tamamlanacak.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alper kardeşime kabloyla oynama kırmızıyı kes dedik. O da oynadı durdu kabloyu indir bindir şaft kaydı.
bugün dışarıdaydım. pek takip edemedim ama reis net olarak "adayım " diyememiş de biraz anlatmaya çalışmış. sanki seçim yasasındaki değişiklikler 4 nisandan sonra yürürlüğe gireceği için, erken seçim olmadan aday olamayacağı için böyle arada bir çıkış yolu denemiş gibi.
ama işte seçim kanunundaki değişikliğe göre %7 seçim barajı var. öbür reis %7 alamazsa işler iyice karışıyor. bence 5 bile zor.
bir de 20 yıldır ülkeyi kim yönetiyor ki millet onlara "yeter" desin. net bir panik hali. çok garip.
Erkan Öz
@_ErkanOz
·
20d
ABD Adalet Bakanlığı
Bugün TSİ saat 20:00'da
Kripto paralarla ilgili büyük bir uluslararası karar açıklayacağını duyurdu
Adalet Bakanlığı olduğu için konu yürütülen bir soruşturma vs olabilir
Dikkatli olmakta fayda var..
Crypto exchange Coinbase to halt Japan operations http://reut.rs/3krINm3
100 kaplan gücü borsa...Abd, 2 gündür düşüyor.Bist100 rallide...👏👏
Van da 5.7 büyüklüğünde deprem.
Geçmiş olsun,umarım ölen yoktur.
Coincileri şey edecekler gibime geliyor.
Btc yı 29.000 e vurduracaklar. :)
Tabi ki Garanti Yatırım ın karşı bacakları vardır, kolay değil öyle 650 milyon tl malı son 2 saatte yedirmek, bu malın 350 milyon tl sını karşı bacağı aldıysa 300 milyon tl sını da piyasaya yedirmiştir, Herhangi bir tahtada ilk 10 alış kademesinin yarısı karşı bacaktır, diğer yarısına da piyasa alış gönderir, örneğin bir tahtada ilk kademedeki 1 milyon alışın yarısı karşı bacaktır, 500 bin lot alışı gören piyasa da 500 bin lot alış gönderir, hop kademeye verilir, yarısı karşı bacağın, diğer yarısı da piyasanın olur!
Teşekkürler..... Big dayunun taktiğini kullandım bugün ama her zaman başarılı olmuyor..Her türlü fırıldak var Viop da ... yakalarsa af etmiyor....Bu sefer bende acımasız oldum.... Hırs olmadan seriyi yakaladım....bir tanesi yanlış olsaydı hemen oyun dışı kalacaktım....
bugun bekleyemedim sabah ırtıkladıgım aksama tavan kapattı,ekranımdaydı ama onayı ancak aldı,keske fulleseydim diye egom tavan yapsada kuralcı olmak bana herdaim kazandırdı,fazlası zaten tahtacıyıda zorluyor,
akşam viop seansını veriyorlar hayırdır....
ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell, Kovid-19'a yakalandı. Karantinaya alınan Powell, çalışmalarını uzaktan sürdürecek
ABD yönetimi, Hong Kong merkezli kripto para borsası Bitzlato'yu kara para aklamakla suçladı.
ABD Adalet Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Hong Kong'a kayıtlı kripto para borsası Bitzlato'nun Rus uyruklu Üst Yöneticisi Anatoly Legkodymov'un yasa dışı fonları transfer etmekle suçlandığı ve kara para aklamayı önleme dahil ABD'nin düzenleyici önlemlerini karşılayamadığı bildirildi.
zaten altılı silahşörler masada hile var diye salondan çıkıp ( kovboy filmlerindeki bardaki kelebek kapı) birbirlerini düelloya davet ederlerse , arka kulvalardan gel bakalım muharrem*** ve ümit özmountain'in atakları ile seçmenin kafası muhallebi kıvamına gelir. bu da kime yarar ?
yani her şey çok güzel olacakken her şey çok müstehaka dönüşür.
zaten saoğlun meral apla , öyle bir afiş yaptı ki yanında az berisinde imamson'un durduğu saraçhane güncesinden bir souvenir photo...
bir kere meral apla2nın bu yaptığı komplesinden bırak partiyi öncelikle chp seçmenine , hadi gene en hafif tabiri ile söyleyeyim : nezaketsizlik.
Halka arz edilen şirketlerde arz işlemi gerçekleşmedi
ky keriz yerine kondu, onbinde 6 al, sus dendi
borsadaki parayı bunlar vantuz gibi çektiller
Borsada para kalmadı, para buralara kaydı
Kısaca, arzlar borsaya zarar verdi,
az ilerde bir gün,
çoğu aracı kurumun topluca batmasına neden olacak!
milyon milyon lotlar stoklarında, kime satacaklar ????
hiç kimseye, alıcı bulamayacaklar!
bu mallar ellerinde patlayacak ve batış gelecek,
batış gerçekleşmiş olacak!
bu dediğimi bekliyorum ( son 3 büyük arz)
süre çok uzunda değil,
saygılar
*** hani o gün Kemal Bey amca kürsüdeyken , hani Muharrem İnce daha henüz partideyken hani cumhurbaşkanlığı adaylığı adaylık açıklanacakken , hani gel bakalım muharrem diye kürsüye çağırmıştı ya... hani işte o üslup da yanlıştı Kemal Bey amca. Olmadı , hani bilesin.
hani kuşlar ağaçlar binbir renkli çiçekler
hani herkes arkadaş hani oyunlar sürerken
Astor ve söke.
(ahgaz da adil bir dağıtım oldu )
3 ü oldukça büyük arz sayılır (toplamda)
saygılar,
Ali Babacan anladığım kadarı ile uzun vadeye oynuyor, globalci politikaları benimsemiş gibi, silahlanmaya karşı olma, iklim krizi vs Davos'da o konulara ağırlık vermiş, bebek bezi satsın lafına da içerlemiş, o da bisküvit satsın diyor.
Cumhurbaşkanlığı adaylığı için bence daha yolun başında 2-3 seçim daha geçmesi lazım.
Besim Tibuk Ali Babacan seçilsin 24 saatte ekonomi rahatlar diyor.
Netten alıntı. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...5d5920c89f.jpg
Alçıpancı, boyacı, amele, temizlikçi gruplara girmiş oralardan aldıkları tüyorlar ile borsada al-sat yapıyormuş.
Komşum BBHT'de Baki Atılal'ı izlemiş SISE, ENKA, TUPRS, YKBNK al dedi ama kendisi KKM'ci.
Hepsinde adil bir dağıtım oldu, halka arza katılan yatırımcı sayısına, talep edilen miktara ve halka arzın büyüklüğüne göre dağıtım gerçekleşti! yani hepsine farklı oran gelmesinin özel nedenleri var!
AHGAZ...... 4.35 kat talep geldi.....%10 verildi, arz büyüklüğü..... 3.481 milyar tl
ASTOR...... 34.5 kat talep geldi.... %1.64 verildi, arz büyüklüğü... 2.625 milyar tl
SÖKE........ 118 kat talep geldi..... %0.63 verildi, arz büyüklüğü..... 581,25 milyon tl
Twitter'da video vardı.
Ali Babacan globalcilerin adamı, Davos'da bir çok devlet adamı, yönetici, iş adamı vs ile görüşmüş (belirli bir gizlilik ilkesi olabilir) fazla anlatmadı. Büyük merkez bankaları iklim krizleri için çözüm üretsin demiş. Yani büyük merkez bankalarına talimat veya akıl verecek düzeyde hissediyor kendisini.
hala şu kurum şunu satıyor bu kurum bu kadar almış...bu kadar üçkağıt bu kadar büyük dalga hala bu işi öğrenemediyseniz çok geç demektir...en az 20 kurumla pislik çıkarıyor hala bir iki kurumun pozunu saymak...satışları ben karşıladım desem onu da yermisiniz acaba...
bu arada inşallah mevcut iktidar açık farkla kazanır. böylece kolonlarını kırdıkları bina yeni sahibinin üstüne yıkılmaz ders almayıp hala oyunu veren vatandaş da oyunun sonunun tadını çıkarır doyasıya...