Seçimin sonucunu tahmin edip işlerine gelirse bugünden alırlar , asla kesin yargıları yoktur .Zaten bu pisliğin müsebbibi de bir şekilde yabancılar .
Printable View
İstanbulda alışlar daha yukarıdan...19.50 üzerinde...
Yakında 20 den almaya başlarlar.......
Yerli yabancı farketmez bizde seçim biter bitmez borsada bir rahatlama olur,ufak bir ralli her zaman yaşanır.Reis kazansa çıkar tv lere balkona falan herkesi kucaklayacağız 84 milyonun başkanı olacağım falan der,muhalefet kazansa yeni bir iktidar yeni bir umut olur piyasalar bir iki aylık bir sürede bakalım görelim moduna geçer her durumda borsa yükselir.Zaten reis kazansa akp kazandı borsa düştü olayına izin vermez ,varlık fonuna bir telefon devlet kağıtları uçar borsa gene rallisini yapar
Ha o rallide ne yapmak lazım derseniz,gelen kim ona bakarım,reisse ben hafiften borsadan çıkarım,kk gelirse gavurlar giriş yapabilir o zaman aceleye gerek yok.
Kk emekli batram ikramiyesi 8.500 tl.olacak onuda geriye yönelik ödeyeceğim mi demiş.
Ahanda şimdi seçimi kazandı.:)))))))))))
Ya ne olacak reis eyt lilerin maaşını nerden ödeyecekse kk da aynı yerden öder olur biter.Zaten hiperenflasyona girdik iki puan aşağı iki puan yukarı ne farkeder.
Sn. Başkan az önce izledim beşli çeteden , beslemelerden ,beş yerden mayış alanlardan hukuk yolu ile alacağım cebinize koyacağım dedi . SM-A217F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 kilo soğan = 1,31 dolar.
Soğan ekmeğe talim lafı da mazide kaldı artık.
https://twitter.com/senolbabuscu/sta...NkxNgYhxw&s=08
Şenol Babuscu haberine göre MB artık bireysellere 19.45 altı usd satılmasını istemiyor. Zaten öyle bir satışta yoktu
BAYRAM İKRAMİYESİ ARTIK 8 BİN 500 TL.
Emekli kardeşlerim, hakkınız olanı alacaksınız. Şu andan itibaren emeklilerin bayram ikramiyeleri asgari ücret kadar yani güncel tutarla 8 bin 500 liradır. Şu andan itibaren diyorum çünkü Ramazan Bayramı da dahildir. İktidara geldikten sonra Kurban Bayramı nda 8 bin 500 lira ikramiyenize ek olarak bu Ramazan Bayramı nda oluşan 6 bin 500 liralık fark da hesaplarınıza yatacak. Önümüzdeki Kurban Bayramı nda tek seferde 15 bin lira yatacak.
KK.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...Slider%20Haber
Simdi baslarlar koro halinde, nereden bulacaksin o kadar parayi diye.
5'li cete icin nerden bulunuyorsa oradan, 5 maas ikramiye nerden odeniyorsa oradan.
Verir mi verir.
Hesabi yapmistir, adam hesap uzmani.
Herseyden onemlisi adam durust, yalani dolani yoktur.
enflasyonun %100++ olduğu memlekette, yıllığı %22-23 le nakit avans çekip dolar altın almak gibi haince hareketlerde bulunanları esefle kınıyorum. çok ayıp ediyorlar :Sad:
nkolay 19.45
On fx 19.60(soz de fx)
Enpara19.51
8500 ikramiye seçim kazandırırken.
Simdi Guvenpark'ta, eli g.tunde beles tuvalet arayan dini butun..(!) dayilari gormek lazim.
Nasil yuruyorlar diye.
Bu seker bayrami secime yetismiyor diye, 6.500 TL. yi de Kurban Bayraminda verecegim diyor KK.
Verilebilir demiyor, verecegim diyor, yalanci bir serefsiz gibi kici basi oynamiyor.
Adam mahkemede demis ya, ben ortaya soyledim.
Hakim, biz hirsizin kim oldugunu bilmiyormuyuz, birak simdi..! diyor.
Hersey acik secik ortada, hala, para benim, soyuyorsa, beni soyuyor diyorsa, yapacak bir sey yok.
Oyle bir gorunum var ki, 300.000 orgutlu, silahli, devletin tum imkanlarini kullanan kisi, 86 Milyonu nasil soyariz plani ile secime hazirlaniyorlar.
Hile hurda her turlu yol var bunlarda.
Eger secim gun ve gecesi, ulusu icin, namusu uzerine yemin etmis, guvenlik unsurlari, bu ulusu bir kez daha satarsa, milletimiz bunu dikkatle not edecektir.
Oyle askeri helikopterle mafya bir is adaminin bahcesine inip, govde gosterisi yapanlar, sonuclarina katlanirlar.
Bunu mu buldun söyleyecek. Sadece çanakkale köprüsünden verdiğimiz para onun çocuğuna yaptığı sigortanın 4 milyar dolarda biridir. Kaldıki sigortayı cebinden ödemiştir. Benim cebimden değil. Geçmediğin köprüyekulkamadğın havaalanına kullanmadğın hastaneye otoyola tünele hergün para ödediğinin farkındamısın benim sevgili ak vatandaşım
Yoksa seccadedemisin hala
Benim gözümde Kılıçtaroğlu seçimi almak için her şeyi yapıyor. Seçimi aldıktan sonra göreceklerini pimi çekilmiş bombası tam olarak görmeleri biraz zaman alacak. Eğer RTE Kılıçtaroğlunun bu ikramiye olayına karşı yaparsak biz yaparız diyerek 7500 vermezse en az. RTE seçimi kazanmak yerine topal ördek hedefiyle enkazı Kılıçtaroğluna bırakıp bakın biz yokuz gördünüz ülkenin durumunu diyecek sanki.
İkinci aşamada RTE CB ve milletvekili seçimini kaybettiği sonrası için de kripto akp li kadrosu oluşturma olasılığını var.
Bu biraz zor, bunlarin gorev yaptigi hangi kamu kurumu olursa olsun,biriktirdikleri cok buyuk bir nefret var.
Yandaki memur, yandaki ofis, yandaki calisan bunlarin kim oldugunu cok iyi biliyor.
Ustelik bunlarin saklanmasi zor bir kibirleri var.
Zirnik iman ve itikatlari olmadigi halde, Cuma'lari parfumlenip cuma namazlarina gidisleri var.
Kacak saraydaki mescitte, kasitli kimligini dusurenler var.
Namuslu, durust muteddein kisilerden cok farkli bunlar.
Saklanmalari cok zor.
Üstelik hala ifşa olduklarının farkında değiller,top devamlı kendi kalelerine giriyor,bütün yükü topa vuracak olanın sırtına yüklemişler,vuracak olanın sırtında çok yük var sanki kabullenmiş gibi hareket ediyor,ülkeyi ele geçirmiş rahatlığı ile hareket ediyor,ama gaza geldiğini bilmiyor,nasıl bilsin vücut dumura uğramış hareket kabiliyeti zayıflamış,bilinç bulanık,yakından bakıldığında kafasında bir huni eksik,seccadeyi eline aldığında,para dağıtırken bariz şekilde belli oluyor,Türk milletini yönetmek çok zordur,ben kurnazım derken karşısındaki daha kurnazdır vs uzar gider,son zamanlara doğru hamle yapabilirler,ne yaparlarsa yapsınlar hep ellerinde patlayacaktır,ok yaydan çıkmıştır yani abbas yolcudur.adalettende kaçış yoktur,ister ilahi vs olsa bile fark etmez.
Doğum kontrol hapları ve prezervatiflere sağlam zam gelmiş.
Vatandaş diğer pompaya gelen zamları daha sineye öekmemişken bu defali pompaya yansıyan zamma çok sinirlenmiştir.