Kılıştaroğlu yapmış değil mi?
Printable View
sindoma53 > BULUT bey ceza mı aldı görünmüyor ya ....
Döviz fazla si olan şirketler nasıl olur !!ekmek yedirirmi!
Bu vadenin tepesi 6700 gibi
Ariston abi geçenlerde çay yerine içilebilir şeylerden bahsetmişti, doğadaki çiçekler yada meyveleri kaynatıp denemek lazım.
Geçen gün de alper cevizi akşamdan bi bardak suya at sabaha fondip yap dediydi.
Bir arkadaşta akşamdan bi litre suya az bi zerdeçal at sabahta suyun içine yarım limon sık akşama kadar iç dediydi
Hatta bazıları yarım diş sarımsakla daha dinç bir gün geçirebilirsin dediydi, hiç denemedim ama çaya gelen bu zamlarla denemek lazım. her gün bi bardak papatya çayı içiyorum diyeni bile duydum denedim hoşuma gitmemişti ama ıhlamur içimi hoşuma gitmişti
Dünkü tepe üstünde kapanış yarına umud olur,olmazsa :he:
Yeşil soğanın yazı olabilir
Geçen sene teneke ufak kutu cola 1.5-2 TL idi.. BIM'de
Bu sene 15 TL.. yatırım yapılacak neler neler var.. burada takıldık
artibtraj tablosu gelir mi?
xbank %2,5 civarı fazla primli x30 ve x100 den .. dünde baya gerideydi..
Bir kar yağar ince ince...
Faizler hafif gevşemiş gibi
https://i.hizliresim.com/sxmeukw.jpg
Endeksin dinlenmesi gayet normal Hızlı koşmamak lazım Ara ara molalar, nefes almalar iyi gelir
zaten döviz tarafı Alev Alev:
Türkiye kullanılabilir döviz rezervlerini gerçekten tüketmenin eşiğinde, ya altınlarını satacak, ya temerrüte düşecek, ya da acı hapı yutarak bir IMF programına razı olacak.
Türkiye klasik bir ödemeler dengesi krizi riskiyle karşı karşıya
Yabancı yatırımcının giriş yapması ile bankalar, holdingler, gıda perakendesi şirketleri, ihracatçı şirketlerin iyi performans göstermesini bekleriz.
Öne çıkan hisseler: Arçelik, Bim, Emlak GYO, Tüpraş, THY.
iş yat.
Bugün şimdilik borsa mutedil, bankalar ön planda.
https://i.hizliresim.com/l4cm6ta.jpg
önemli işci bey.. alttaki grafikte b-d yi kirarsa yukari.. umit olur bana.. yalniz genisleyen ucgen sikinti a-c yi asagi kirip e nin asagi bir savrulma riskide var.. zamaninda usturuplu yukari kirsin.. bence.. :)
https://i.hizliresim.com/qjcjjp5.jpg
Bilgi gizliliğinin olduğu bir yer olsa her yerden kumarbazlar gelir.
Şu hali ile ancak içeri ile bağlantısı olanlar işlem yapar.
graifk netleşene kadar kısa vade trade pozları 1/2 oranında azalttım
vakbn 10,34 ..41 kademeye verdm .. garan 30,86 ..19 kademeye verdim .. son gönderdiğim grafikteki yapıyı takip ediyorum .. kar geldikçe enerjs tırtıklamaya devam ..
MSCI Türkiye Endeksi Hisseleri
Eğer plan işler ve yabancı yatırımcı Borsa İstanbul a teveccüh gösterirse herhalde tercihini MSCI Türkiye Endeksine dahil hisselerden yana kullanır.
https://i.hizliresim.com/shebium.png
Spotun gözü yukarıya vadelinin ki aşağıya bakıyor.
Bugünkü zamlar;
VW Polo, Golf, T-Cross, T-Roc, Taigo, Tiguan %7
otomotiv bir sabah kalkıyorsun gapli yeni fiyatla açıyor...
bizim borsamızda yok öyle bişey...
ne güzel piyasa kendi dolara göre güncelliyor...
Türkiye kullanılabilir döviz rezervlerinin tamamını tüketmenin eşiğinde.
Türkiye ya altınlarını satacak, ya da acı hapı yutarak bir IMF programına razı olacak.
Türkiye klasik bir “Ödemeler Dengesi krizi riskiyle karşı karşıya.
†The Council on Foreign Relations
Vadelide biye dovizle altini almiyorlar. Nereye el atsam ayari ile masa oynuyorlar :)
Eee bu isctr ilk seçim öncesi cehape kazanacak gazıyla gördüğü seviyeye gelmiş gene. Seçimi cehape mi kazandı yoksam?
Vatandaş çay içemezse büyük sıkıntı. Kafelerdeki çay fiyatlarından rahatsızlık vardı artık evde de içilmez. Özel günlerde belki :)
Ekmeğe yüzde 40 oranında zam bekleniyor
rabbim verdikçe veriyor...
fiyatları Allah belirliyordu...
öyle demişti diyanet işleri bakanı...
Bugünü sayma 11,5 iş günü seans kaldı 280 puan makas var. Bugün makasa vura vura spotu frenledi. Endeks gün içi en yükseğe geliyor Viopu bıraksan 6400 inecek
Thy uçuş verileri çok güçlü geldi bu arada. 10$ hedefim devam orada. Mayıs ayı böyle geliyorsa 3.çeyrek hepten çıldırır
Bulut cezalısı acaba kaç gündür yok
RNE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pardon cezalımı
RNE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.