Analizci diye biri var..Dünden beri Yok doji yok destek...Buradan ralli olacak diyor...
''Bugün endeks alt sınır 10.590
Sonrasında yeşil bir kapanış bekliyorum.''
Alt sınır gitti..Şimdi ne olacak..
Printable View
Analizci diye biri var..Dünden beri Yok doji yok destek...Buradan ralli olacak diyor...
''Bugün endeks alt sınır 10.590
Sonrasında yeşil bir kapanış bekliyorum.''
Alt sınır gitti..Şimdi ne olacak..
FDAX patladı... dow saç taramaya geçti
ama para etmez... dax paçasından tutup çeker suyun içine
SPOT da VİOP30 tarafının en iyi 2 shorteri burada da satıyor, longcuları çuvala doldurup hazırlık yaptıkları belliydi zaten!
https://i.hizliresim.com/nnfn4bl.PNG
Carry trade ciler çıkma kararı verirse o zaman MB sı biriktirilen dövizlerini satacak mı?
Adamlar TL satıp dolarlarını geri alırken bizimkiler de piyasaya dolar satıp adamların ucuz dolar almasına izin verirlerse vay halimize..
Modumuz hala Döktür Muazzer döktür.
Akşam ne olacak merak ediyorum.
Tüpraş da pay vadelide İş yatırım ağır long tu...Yeter dedi sanırım..
Tüp devre kesti sindoma abi şöför galiba gamyondan attı kendini
Nasıl eğleniyormuyuz beyler
:)
TAvhl ve Vakıf da devre kesti.
Akbanka da iyi gömmüşler.
Akbank da devre kesebilir.
Bankalardan bir tek garanti iyi duruyor.
Bademlerle yabancılar rekabet halinde...Bunlar bir şeyler duymuş olmalı.Hangi haklıysa o tarafa yöneleceğiz.SAVAŞ çok çetin olacak.
Stoplara dikkat edelim..Al satlarla hacim olacak.Hisse değişimine dikkat edelim...:oleyo:
ABKA MENKUL DEĞERLER ÖĞLE SONU ANALİZİDİR.
Ben ücgün önce sordum 10bin tutar mı deye
Abka dayucuğum tutmaz 40 gün içinde kırılır dedi
Tohatlı dayucuğum tutar dedi
Sindoma abi teknikçi, sistem ne derse o olur dedi :)
Tüp fışkırttı Waşşşş
içimizden geçtiler resmen yauf..son 1 saat sert alış beklıom ama insalah çok güclü olurda artıya geceriz...
Paralı bir yiğit geldi.. :) Bedava gibi Tüpraş Almaya başladı..Bakalım temettücü mü al satçı mı :)
tabi şimdi yan yattı çamura battı ,meydan dardı :)
Efendi ol lavuk..sana adam gibi soru sorduk...Burada bana küfür eden yiğitler anladıkları dilden ADRESTE VERDİM-TELEFONDA ama geri dönüş olmadı...
Sen beni kendinle karıştırdın..Burada beni herkes tanır..
SANA ADAM GİBİ SORU SORDUK..İlacını al--kendine mutlu bir aile kur..spora başla.
Kchol ve Ykbnk sınırda geziyor.
Birinde 34.50 , diğerinde 246 altında tadımız kaçabilir.. Şimdilik tutuyorlar.
Döt lalesi sana kaç kere burada benimle muhatap olma dedim okuma dedim çünkü okuduğunu anlamayan götünden birşey uydurmak için dolaşan asalak bir herifsin .Adam gibi birşey sormayı öğren sorucaksanda kıvıra kıvıra soru sorulmaz öğren bunları bir daha beni yazdığıma çizdiğime yorumlama buranında huzurunu bozma bak gelip burada sataşana kadar herşey normaldi bilinçli yapıyorsun
haftaya enflason verisi gelcek ve düşük gelen enflasyon ilede enflasyon rallisi son bulcak bence....
Bozkurt fazla heyecan şeyetme kademe kademe düşün