8600 ler kısa da son kale alt taraf sonsuz teori
Printable View
8600 ler kısa da son kale alt taraf sonsuz teori
Spotları viopa attım..vur kaç devam..bist dönünce long jetonları atarız..kuralına göre oynayalım bist kumarhanesinde..
adamlar saka gibi abd secimlerine dek duser dedim dustu ya sonrası :(
2.52-2.50 bölgesi kırılmasın diye ilk destek endeks ağırlığı olan bımas dan geliyor 30 dk dır bakalım başaracaklar mı
Abd seçimleri öncesi korku zirveleri deniyor...... kapanış olumlu ve toparlanma yönlü olacak..... ytd. Sözde kayyum olumsuz etkiliyor
Viop30 da panik alımlar var şu dakikalarda
Tuğba Özay
@t_ozay
·
14d
2025 yılında uygulanacak yeniden değerleme oranı ekim enflasyon verisiyle %43,93 olarak belirlendi.
Peki yeniden değerleme oranını geçmişe endeksli belirlerken, ücret artışlarını beklenen/hedeflenen enflasyona göre konuşmak ne kadar adil?
Viop30 da soygun büyük
Kıpraşmadan bekliyorum.....çok büyük hesaplar var....
bu çok sıkıntılı bir konu gerçekten. Enflasyon hedefinin %17 lerde olduğu yerde vergileri %43 arttırmak çok sıkıntılı. Enflasyonun düşeceğine inanıyorlarsa başta devletin vergileri enflasyon hedefi doğrultusunda arttırması vatandaş için de güven verici bir eylem olur ama 2025 bütçe taslağına bakınca ciddi vergi artışlarıyla karşılacağımız kesin görünüyor.
MEHMET AKDERE
@Akdereyatirim
Borsada düşüş yönlü açılan kontratlar ile , büyük plan kurulmuş büyük olaylar olacak borsa düşecek …
Unutmayın ! Sizin bir planınız var ise
Allah’ında bir planı vardır
Birileri çıkar sizin elinize verir bu kontratları
Kapatamazsınız bile ..
5 Kasım ABD yapılacak seçimler ,piyasaları olumlu etkiler ,faiz indirimi başlar sizlerde
Kapatamazsınız…
:kahkah::kahkah::kahkah::kahkah:
Pay vadelide teorik fiyatın baya altına mal veriyor kapana mı çekiyor yoksa bize %2 avans mı veriyor belli olur..:oleyo:
Borsa Filozofu
@borsafilozofu
·
23s
#bist100 Borsada son bir yılda ki yapılan soygunun en az 100 Milyar TL olduğu bahsediliyor. Küçük yatırımcı sermayesinin %60-70’ini kaybetti. Peki bu para nerede, kimin cebinde?
günün sorusu bu yeni zenginler böyle yaratıldı ,
kkm de kazanan geldi pıst 100 de kazandı,
tahtasına kadar biliyorlar ,
vıop pastasında iş yatırımın arkasındaki enflasyon verisinide biliyor , kayyumlarıda biliyor , bundan sonra gelecek olumlu olumsuz haberleride biliyor.
Turump seçilirse bizim içün olumlu olur.
bence.
anketlerde de önde gidiya ama ankete belli olmaz. turumb ilk seçildiğinde anketlerde ihtimali yok gibiydi.
biraz yükselişe oynacam ben.
https://www.youtube.com/watch?v=gb0BHK3xx1E
Adam alta üste her tarafa çalışıyor..Aman diyim..Bozkurt dayı dikkat..
9932 barına stop yaptırdı..tekrar üstüne attı izleyelim..
Lahanayı yerken kıtır kıtır iyi de sapına gelince me diye bir söz vardır. Borsa 1500 den 11.500 e giderken iyi idide şimdi de şer..si. ler soyguncular oldu. Hiç mi sormuyorsun 5 tl lik kağıt nasıl 150 tl oldu diye. Beyefendiye kalsa 250 de kesmez 1250 de. Hep yükselsin hep yükselsin. Nebati varken adama küfredenler şimdi en baş nebatici olmuşlar. Sabah akşam nas ı eleştirenler en baş nas cı olmuşlar.
Remzi Özdemir e bravo bu arada şimdi gördüm twit ini.
Günün gibi görülmüş oldu şortçular kar al mantıklı..
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Muhammed Tayyar Türkeş
@TayyarTurkes
Borsada son bir yılda ki yapılan soygun miktarı en az 100 Milyar TL…
Milletvekili
@2727mmg2727
“Bu para için beni bile öldürürler dedi.â€
El yükseltiyorum bu paranın 50 Milyar TL’lik kısmının hangi bürokratların hesaplarında olduğunun bilgisi bende var.!
Hodri meydan..
Tefeciler, dolandırıcılar, kokainmanlardan, milletin üç kuruşuna göz dikmiş hırsızlardan korkan onlar gibi olsun..
#Borsa #BIST1O0
Bilgi
@RTErdogan
Son düzenleme:
ÖS 4:31 · 3 Kas 2024
·
https://x.com/TayyarTurkes/status/1853067569877688329
bozkurt avatar nerede len....
pala avatarınıdamı çaldı :he:
Remzi Özdemir BIST i güzel özetlemiş. Spekulatorler şu anda trencilik yapiyor'" [emoji1787][emoji1787]
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
neye şaşırıyorsunuz aralık vade pasta full short demedinizmi...
ekim pastayı yediler...şimdi aralık pastada...pasta kremasi olmak isteyeni itinayla yapıyorlar... :)
anlık ekranımda yok kemik seslerini duyuyorum ama tam göremiyorum...
Durum kaçınlmazsa keyif almağa bakmak lazım
:)
Bozkurtun Petoş kucağıma doğru geliyor sanki
ALLAH,Kaderin sahibidir.BU DÜNYA DENİLEN FİLİM PLATOSUNUN,SENARİSTİ ve YÖNETMENİDİR.
Zaman bizim için var.izafiyet teorisi(einstein izafiyet teorisi)
Sağlıklı adam kalp krizinden gider.Ama tıbben kalpden gitmesi gereken gitmez...KADERE bir örnek..