:)ne oldu yinemi kazandın tedavi ol .
geçen hafta tokat ta koşuyordun acımadı ki diye:kahkah:
Printable View
https://www.hisse.net/topluluk/showt...75#post6951175
Alexandre Dumas'ın Üç Silahşörler romanı
Okumak iyidir ...
https://www.kitapyurdu.com/kitap/uc-...i2U3JLq24dkFbP
ibrahim Haskoloğlu
@haskologlu
Habertürk, Bloomberg ve Show TV'nin sahibi Ciner Holding, medyadan çekildi.
Bu kanalların yeni sahibi Can Holding oldu.
Can Holding'in faaliyet gösterdiği diğer alanlar:
• İnşaat,
• Petrol
• Beton Santrali
• Hastane - Sağlık
• Eğitim - Özel Okullar
Şimdi ben bi aleme akacaaamm ..
Dönüşte ,görüşürüz ..
https://www.hisse.net/topluluk/showt...27#post6951127
10582.00
enflasyon ve doları düşürmek için gelen londralı.
2 senedir enflasyonu % 35 den % 38 e düşürebildi.. :he: nasıl yani..
epik dayucuğum
neeee
meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
:kahkah::kahkah:
temettü yatırımcısını bile kaçırırsan satıp en garanti şeylere dolara altına gider.
2025 de fısss oldu. enflasyon düşmez. faizi indirsen de artırsan da faydası olmaz.
iyi ki reislerimiz ekonomist. yoksa hallerimiz nasıl olurdu?
CAN HOLDİNG,Ağrılı bir ailenin holdingi.SAVCI SAYAN ın kankileridir.
Benim anladığım SHOW-HABERTÜRK-BLOOOMBERGTEN, SÖZCÜYE-HALK TV YE epey emekçi gidecek.
önceki tcmb başkanı hafize gaye erkan nın babası bile cds leri takip ediyordu hergün. cdslerde düşüyordu ha.
babası daha başarılıydı şimşekten. :dvr::dvr::dvr:
öyle boyuna vatandaşın cebinde değildi gözü.
:drunk::drunk:
milletine düşkün vatanına düşkün biri..
garip garsonun paketçinin yamur kar kış demeyen sana hizmet eden canını motosiklete bağlamış evine ekmek götürmek derdinde olan birinin bahşişine göz dikmez dayı !
diğer taraftan zenginlerin vergi boçlarını sil.
bu mu vatan sevgisi... ?
insanda akıl var...kullanana
Sen bazen ara ver..SAÇMALIYORSUN.Yok mu bir AKP üyesi..Bu lavuğundan tazminat alsın.
Konuşmayı bilmiyorsun.Senin o zırto parti-marjinal örgütün belde teşkilatı değil,burası.
Halkın belli kesimine spastik diyen geri zekalıdır. ya da siyasal mezhepçidir.
Mesela sen BODRUM,İZMİRİ BOK götürürken.KÖRFEZ kokuyorken...Hala malum partiye oy verevlere de spastik diyecek misin?
İZMİRLİLER,sadece hizmete oy vermezlermiş.
Bu leş tayfa öyle bir travma yaşattı ki(katsayı-dini özgürlüklerin engellenmesi-ötekileştirme-vatan hainleriyle ittifak)
Ekonomi daha beter olsa bile yine AKP ye oy veriyorlar.ÇÜNKÜ ASLA O CENAHA GÜVENMİYORLAR.Ellerine güç geçince yapacaklarından korkuyorlar.Sen bunu hala anlamadın mı?
Endekse teknik bakış yapayım dedim...9600 altında yaklaşık resim oluşuyor...
Xbank da desteği kırmış bugün..
Dikkat etmek lazım..Bir haber vs düşmezse ortaya piyasa sıkıntılı
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...0c90ff58b5.jpg
Erdoğan o kadar çaresiz kalmıştı ki ne olduğunu çok iyi bildiği , kovduğu adamı tekrar geri getirmek zorunda kaldı.
Arkasında hangi sebep yada dayatma var onu bilmiyoruz...
İyi gidiş de yok..
Kendi partilileri de zaten isyanda..
Aklı başında olan da zaten bu halden memnun olamaz..İş iktidar - muhalefet işini de geçti...
Nereye gidecek işin sonu bilinmez... Hayırlısı..
Sülale aptalı ben kimsenin yatırım danışmanı değilim okuduğunu anlamayan zavallılardansın , geçen hafta 2 pozisyon yazdın 2 sinde seni kucağına alıp sallayan bademler seni pompaladı ozamanda millete korku verdin yazdın hart hart yaptılar sana , bak artık yazmıyorsun şuradan long diye kazandık yazıyorsun kimse bunları yemiyor burada , şimdi diyeceksinki neden salak dedin bana %40 gram 2022 den beri %60 5-6 aydır ppf dayım diyorum , arada badem spor tahtalarında vur kaç yapıyorum okadar hala kazanamadın diye yazıyorsun :kahkah:kusura bakma artık şu mallığını bırak bak burası kaliteli bir topikti okuduğunu insanlar anlardı geliştir kendini:drunk:
senin yalan dolanınla topiğin işi yok emin ol kimse senin ne bok yediğin umrumda değil isterden ANKET açalım hazır kalabalık varken.:wave:
Bak bu konuda haklı...
......
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "22 yıldır daha güçlü bir muhalefet bekliyoruz, değişmiyorlar."
Karaduman,
topik senin yapıştır:)
Bakalım kimler yalan atıyor....kimler kazanıyor....
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...0c90ff58b5.jpg[/QUOTE]
geçen hafta TOKATÇI nın son haliydi :kahkah:
Tokatçı,
senden başka burada pozisyon açarken yazıp kapattım diye yazmayan yok.
terste kalırsan ben çok hızlı hareket ederim deyip kapattım diyorsun.
geçen hafta burada maşak yaptılar ya senle ama sizde öyle birşey varki millet unutur yazılanlar orda kalır diyorsunuz önüne koyarlar hem de 12 den:)
bist100 9400 üstü zaten olmayacaktı..inatla yukarı trend süsü vermenin AHLAKSIZLIK olduğunu yazmıştım..
düşüş trendi içinde 9000 den önce ciddi bir tepki beklemem olsada ben almam..
9000 tepkisinin ardından daha çift tabancılar çıkacak piyasaya..onları da gömecez..
bence gyo hisselerinde güzel bir döktüler milleti.
orada ralli yeni başlıyor
faiz azda olsa inmezsse bir tur daha dökerler.
alttan yerine koyarım malları. bu suriye olayı çok güzel oldu ama tepeden vermek için.
Ahmak sindo.....bu ancak sana uyar.....
Neyse forum senin ne olduğunu görüyor.... birde Forum ahalisinden ekstre istersin....))))([/QUOTE]
senin gibi oyunculara tavsiyem vazelin kullan çok terste kalıyorsun:kahkah:
telsiz 12 de kalsın kolpacı trader:wave:
perşembe gününe kadar zor geçecek..ben hırsız çoban olsam 9000 e kadar zart diye düşürürdüm..
Salı
- ABD, İngiltere, Avrupa borsalari yarım gün işlem görecek
Çarşamba
- ABD, İngiltere, Avrupa borsalari tam gün kapalı.
- Türkiye'de reel kesim güven endeksi ve kapasite kullanımı verileri açıklanacak
Perşembe
- Dünya borsaları noel tatilinde
- TCMB faiz kararı
@ABKA, çoğu borsa yorumlarını saygıyla okuyorum! ama siyaset yorumlarını asla! o malum partiye toz kondurmamak için radikal dil kullanman çok itici geliyor! aslında kavga ettiğin o kişilere çok benziyorsun! yani iki tarafta yakın olduğu siyasi görüşü savunuyor! onlarda aynısını yapıyor! ve bir sonuç elde edilmeyeceğini de bilmeniz gerekiyor! onlar AKP yi sense CHP yi kötülüyorsun hep!
Borsa Forumunda aslında gereksiz yorumlar!
Muhtemelen Aracı Kurumlardan birinden sizi tanıyorum! Y/F olabilir ya da bir başkası!