1.94 de 47.000
1.95 95.000 Güya takoz koyuyor ...O takoz bi yerinize kaçacak yakında..Köylü kurnazı taktikleri bunlar...
Printable View
1.94 de 47.000
1.95 95.000 Güya takoz koyuyor ...O takoz bi yerinize kaçacak yakında..Köylü kurnazı taktikleri bunlar...
Sontrader takozcular devam ediyor galiba nasıl gidiyor hisse
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu gün yine az çakallık peşinde koştu ama o takoz kadar değildi..Hatta kapanış seansında 1.92 yi bile aldı az lotla... 20 günlük ortalaması 1.87 ye değdirmesi kağıdı takdirikti .ağa tekniği işletiyor..Kağıt kritik bölgede karar yeri olduğunu düşünüyorum 1-2 güne belli olur ...Cinslik yapıp çok kötü bilanço açıklamayacak ise teknik olarak iyimserim..Kar etmemesine sanırım herkes hazır ...En azından öyle çok zarar açıklamasın yeterli benim içinde.Kağıdı bozmaz.
Teknik analiz kağıdın itki bölgesinde olduğu yönünde ,mecbur itekleyecekler. Ama ne kadar onu teknik değil büyük el bilir.YTD.
Bu kelebek uçuşa ne zaman geçecek.%50 büyüttüm birazda o büyütsün
1.92 kırıldı hoppp aşağı kapanışa doğru beyimiz bişeyler yapmaz ise 1.86 sonrası 1.82 alıştık artık 2 yıldır aynı şeyler :) SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2,00 ve 2,01 den yolladım güzel hareket yaptı yine bugün 1,90 altı alım yapacağım al sat işi iyi
Ne bu 1.95 geçilmiyor yahu derinlik paylaşan olabilir mi?
Dünkü 2.03 -1.94 hareketi keriz silkelemeymiş belli oldu.
2 sene once de 2 liraydi simdi de yaklasik 2 lira. Utanma yok mu bu yonetimde? Eyy spek, yarin en az yuzde 10 bir yukselis yapta hisse dikkat ceksin, bilanconu falan cok onemsemiyoruz ytd
Parayı alıp teksasa kaçmasınlar..
Kapanis ve hacim guzel ama endeksin gerisinde hareket etti maalesef, umarim yarin mutlu eder bizleri ytd
Evet bilanco bekliyoruz, cok umutlu degiliz, alistik zararlara ytd
Adamlar 55milyon hasılat göstermiş 43 milyon satış maliyeti var demişler şimdi bu nedemek?
1.594.000 Zarar. Hayirli olsun.
SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[QUOTE=Karizma06;3882199]1.594.000 Zarar. Hayirli olsun.
Bunlar acayip bir insan bunların hakkından Mecnun gelir oda anlaşmasız götüremez
Dünkü yükseliş gerçek mi sahte mi bugün göreceğz.
Habip berke ayrılda gel artık hadi
Kimse yok mu? Nerde berkeciler
Derinlik paylaşımı yapsanız
Berko uçtu Mavi.
Bozkurtali hala bekliyor musun?
Malı dağıtmadıysan helal olsun sana.
Çok ekmeğini yedim.
Teksas işi boş degil yakında haber düşer.
Alıp satarken toplu yapmazsak ceza almaz
Ben vedalaştım.
Neyi bekliyorsun BERKOSAN ? Neyin tereddütü hala ? Şu tabloya bir bakın. Siz göremiyorsanız piyasa bunu er gec görüp fiyatlayacaktır !..
KAPLAMİN : SERMAYE : 20 MILYON ZARAR : - 5. 777... PD/DD 2.02 FIYAT : 4.5...
DOBUR : SERMAYE ; 19.5 MILYON ZARAR : -1.844... PD/DD : 3.95 FIYAT : 4.80...
BERKOSAN : SERMAYE : 15.600..MILYON ZARAR : -1.032.... PD/DD : 1. 43 FIYAT : 2.2...
Yani bu duruma göre DOBUR un 3te bir fiyatında. KAPLAMIN dende % 50 daha ucuz.. BERKOSAN in da 4...lü rakamlarda olması gerekiyor ! Kaldıki yatırım , ihracat yapan ve büyüyen bir sirket.. piyasa aradaki makası dengeleyecektir mutlaka...ytd.
Berko uçacak gibi Mavi
Yukarıda DOBUR yerine yanlışlıkla DOGUB yazılmış. Düzeltiyorum..