aynen kardeşim bu nedir ya 100 tane mağaza açacaksın fabrika kuracaksın. bundaki beklentiler bist te nerdeyse kimsede yok hisse nerelerde geziyo
SM-A500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
aynen kardeşim bu nedir ya 100 tane mağaza açacaksın fabrika kuracaksın. bundaki beklentiler bist te nerdeyse kimsede yok hisse nerelerde geziyo
Bazi arkadaşların hesaplari yine tutmadı. Hep hüsran hep kahır.....
Is yatırım yatas bilancoyu cok beğendi... Dogtas ile ilgili değerlendirme yapan tek bir kurum yok.
Yatasta bilanço okumayi bilmeyen ky nin ilk eteptaki panik satışları bir güzel toplandı.
Ekran basinda yatas dussun dogtas ciksin diye bekleyen goz ucuylada forumu takip eden arkadaşlara selam olsun
*9,95 e düştüğünde sesi çıkmayanlar sesi soluğu kesilenler dur bakalım ne yapacak o zaman yazayım diyen korkaklar 10,50 ye geldi toparladı diyip ahkam kesiyor. Dehşet bilançomuz var diyenlere güzel kapak olmuştur bu düşüş. Ama siz korkun yazmayın ben seans başında yazarım siz seans sonu yazarsınız anca.
Öte yandan ziraat yatırımın yorumu var aç oku. Buradada paylaştım.
O deilde dünkü satış neydi ya :D
beyler burada konu yataş düşsün doğtaş çıksın değil sonuçta herkez doğru yatırım ile para kazanmanın derdinde doğtaş ın yataş ile kiyaslanmasi yataş ın 1 liradan 10 liraya gittiği. yani aslında şu an da doğtaş 1 lira. yataş ın bitirdiği yolun doğtaş daha başlamamış olması olay bu keşke 2 side gitse yataş ta doğtaş ta hep beraber kazanalım ama dolu bardağa daha ne kadar su koyucan olay bu yataş çı kardeşlerim
Kim demis yazmadık.. Seans acilinca ilk yazan benim. Bazilari ise pusdu ve beklediği olmayinca kahirdan bir sigara yakti.. An itibari ile artiya gecti yatas..
Dunku dusus icin bilanco yüzünden diyip bu gun düşüşün sürecegini soyleyen borsa acemilerine gerekli cebabi veriyor yatas. Bilanco beyenmeyip satanlarin lotlarini bir güzel huplettiler.
Siz siz olun borsa acemilerinin değerlendirmesi ile kagit alip satmayin arkadaşlar
Forumda güzel tatlı kavgalar var :) Tabiyki herkes içinde olduğu pozisyonun iyi olduğunu savunuyor, buna inanıyorki pozizyon alıyor. O yüzden kim neye inandıysa onunla yola devam etsin kimseyi yolundan döndürmeye uğraşmayalım.
Bugüne bakacak olursak 2,60 a dip oluşturmuş durumda dün ve bugün 3 kere denedi artık yukarı hareketi başlayacağını umuyorum. HERKESE BOL KAZANÇLAR.
Herkese günaydın, küfürler değil fikirler yarışsın inşallah değerli arkadaşlar ayrıca yataş doğtaş farketmez hep beraber kazanalım ve fetö denen terörist ve onun finansörü firmaları bu sektörden yok edelim