sence buradan girilir mi kapanışa göre yorumun ne?
bi de çizdirdiğin grafiktek, kırmızı yeşil dalgayı hangi indikatörden çıkartıyorsun?
Printable View
hocam yunsaya dikkat ettim, endeks ve hisseler kıpkırmızı olduğunda yunsa hep yeşildi, okuduğum bir kitapta benzetme vardı, borsanın sert düşüşünü depreme benzetmiş, düşüşlerse yükselen hisseyi ise depremi sorunsuz atlatan binaya benzetmiş.depremden sonra sağlam binayami girersiniz, çürük binaya mi, bence güzel bir benzetme.siz ne dersiniz.
Jants :drunk:
[emoji106][emoji106][emoji106]
Doğru söze ne hacet. [emoji122]
Bu arada başlığa uygun bende bir hisse tavsiyesi alayım.
En az 6-9 ay elimde tutacağım bir hisse olarak hangisini önerirsiniz. Aklımda bir kaç hisse var ama buradaki arkadaşların ve değer verdiğim arkadaşlarında görüşlerini almak isterim. Tavsiyede bulunacak arkadaşlar buraya veya Topiği meşgul etmemek adına özel mesajda atabilirler.
Sn sacro. Görüşleriniz herkes için önemli.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanıyorum bir kaç sayfa önce Sn. Sacro SODA için tavsiye vermişti. Hatta OV için bu hisseyi "TEK" geçmişti. Sorunuza kısmen bir cevap olabilir diye yazdım.
Açıkçası yarın ben de YUNSA - KAREL - SODA üçlüsünü bu fiyatlardan eklemeyi düşünüyor ve alım satım yapmadan (beceremiyorum çünkü) 2019 1Ç ye kadar beklemeyi düşünüyorum.