Yarın çılgın bi hareket bekliyorum. En azından 4 üstü olur diye düşünüyorum. Ytd kesinlikle ytd
HTC Desire 826 dual sim cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yarın çılgın bi hareket bekliyorum. En azından 4 üstü olur diye düşünüyorum. Ytd kesinlikle ytd
Zaten yoğun hareket 4 üstü başlayacak gibi gedik alıcılı olursa 4 üstü atar kendi beklentim daha yukarıları fakat sığ hisse o sıkıntı iş de baya hisse aldı kenara paketledi inşallah güzel hareketler olur.ytd.
E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
günaydın.. 90-95 arası bi dirence sahip 4,03 gibide bir direnci var.. önü açık hissenin.. hareket başladı gibi.. tam direncin üzerinde kapadı dün.. hareketinin devamını diliyorum..
Sakin seyrini kapanışa doğru bozabilir. 3.90 ve üzeri bi kapanış bekliyorum. Ytd...
yine bi hınzırlık peşindesin anlaşılan kapla(n)min.. sesin soluğun çıkmıyor.. bir üst direnci kırarak kapatma vakti gelmedi mi.. haydi bekletme bizi..
Ben bu gün 4 üstü bekliyordum endeks etkisi ile beklentim gerçekleşmeyecek gibi ama son saate bir kıpırdama olabilir. Ytd
E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yav amma nazlı çıktın.. abuk sabuk hareketleri bırak.. mal kalmadı artık ortalıkta.. sür yukarıda verelim malları..