Originally Posted by
alicemal
Evet macar abimize ancak vakit bulabildim. Kendisi venüs kullanarak bilinçli bi genç olduğunu gösterdiinden kaale alabilirim. netçede venüs ün sahibide ülkeyi sömürge haline getiren yahudi grubuna dahil olan zorlu ailesi ama onu kavrayabilmek dağ keçisi işi yani benim işim, macardan beklemem, bulgardanda beklemem.
Züper ezpiri yaptım gene.
Gençken ağır arabeskçiydim tabiki. Netçede ezilmiş gençler kategorisindeyim. Terfi ettim...
Şu an tüm müzik türlerindeki hüzünlü şarkıları dinliyorum. Bi tek ağır elektrikli müzik aletlerine katlanamıyorum, sanırım heavy metal deniyor.
Müslüm baba ve mirel methiouuu favorim. Kadında ne soyad var ama 3 kere ezberledim yinede yazamıyorum.
AVM deki bilinçsiz kızıda maalesef kendine getirmiş birileri... :oleyo:
Fekat bugün kızıla boyadığı saçları ile başka bi embesil kızın ilgisine maruz kaldım. Starbaks ta.!!!
Kızıl saçlı kız önce, evli ve bi gözü kör, sol bacağı olmayan 70 yaşındaki adamın karşısına oturup kesmeye ve işmar atmaya başladı. Adam rahatsız olduunu belli edip kalkıp gitti. Kızda bana döndü ve sırıtmaya başladı. Aslında hoş kızdı, tabi bende miyop ve astigmat var uzağı göremediğimden 5 metreden sonra her kız süper görünüyor.
Sanırım kız deli.
Bu demektirki ümit var.
1 hafta sora yine aynı starbaks tayım bakalım kız hala sağmı yoksa tarihin kirli sayfalarında bir cümle olarak silinip gitmişmi.?
Yaw bu son cümle iyi oldu sanki.? Kaydedip saklasammı.?