şeker ve ıcbc tahtada görünüyorsa galip operasyonu bu kadar kısa kesmezdi diye düşünüyorum
Printable View
şeker ve ıcbc tahtada görünüyorsa galip operasyonu bu kadar kısa kesmezdi diye düşünüyorum
Sadece iyi düşünmek adına ikili dip yaptıysa hedef 80
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
51 de tutunsa bari
Tutunmazsa patladı k
Iki ay önce 53 den tuttuğum martiyi satip mrgyo ya geldim.
Ters köşe olsamda umrumda değil zaten giderse ikisi birden gider.
50 den 52 den yüklendim ya herro ya merro görecez. Borçlarını ödedi bilanço eskiye göre daha az zarar gelecek birde extra haber düşerse+++
Mrgyo Marti mecbur çıkacaksınız eliniz mahkum ey spek duyuyorsun sesimi gülüyorsun bende gülecem. :) Ben batarsam 50 bin 100 binden olurum sen batarsan anladin sen onu....
Arkadaşlar borsa sabir işi zararina hayatta vermeyin 3 kuruşa da tahammül etmeyin onlar size mahkum olsun siz olmayın. 👆👆👆 ben iki ay daha burdayım hedefim en az 70 inşallah.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Kimseyi etkileme niyetinde değilim. Kapatin ekranlari.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hoşgeldiniz zaza bey yine aynı hareketi yaptık sizinle olmaktan gurur duyuyorum 57 bosalamadim ama ona üzüldüm simdinyerine koyardım. Tavandan mal vermeyen ben uyuz eşek oluyorum :)
Hosbulduk. Tavandan mal verilmez zaten :)
Bir iki kademe yukarısına verseydin iyidi ama olsun dün tavandi bugün tavan olacak değil zaten olmasıda iyi olmaz iki sonra çıktığı yere çakilir.
En iyisi silkeleye silkeleye düZeltme yapa yapa çıksın. Dünün çıkışı bellidi zaten.
Yatırım tavsiyesi değildir
Gedigin ve iş yat bok yemesi başka bisey değil. :)