5.7720 takip ettiğim seviye iç piyasa işlem saatleri + Amerika NY akşamı ... yok şimdiki fiyattan aşağı sarkar ise , yeni bir konsolidasyon ve/veya kırılış bölgesi yakalarsam o zaman fiyatı güncellerim...
Printable View
5.7720 takip ettiğim seviye iç piyasa işlem saatleri + Amerika NY akşamı ... yok şimdiki fiyattan aşağı sarkar ise , yeni bir konsolidasyon ve/veya kırılış bölgesi yakalarsam o zaman fiyatı güncellerim...
Albayrak: şimdi türkiye ekonomisini harekete geçirme zamanı-apara
*albayrak: Bir sene önce dolara güvenenlerin halini sormak lazım-apara
https://i.hizliresim.com/odMOX7.png
düşen bir yaprak görürsen beni hatırla demiştim
biliyorsun seni ben sonbaharda sevmiştim
her sonbahar gelişinde sarı sarı yapraklarla
kuru dallar arasında sen gelirsin aklıma
rüzgarla düşen yapraklar daima senin hayalin
yine bir sonbaharda döneceksin sen bana
bence halkb petkm ekgyo thyao alanlarada sormak lazım
adamların amacı dolar alanları pişman etmek..adam resmen buna gönderme yapıyor, "dolara güvenenlerin halini sormak lazım" diyerek.. 1 yıldır sürekli bu saikle hareket ettiler muhtemelen.. dolar alanlar pişman olsunlar.. onlara bir ders verelim.. falan filan..
ama netice..? yok.. dth lar çözülmüyor.. çunkü millet sizin komedinizi görüyor.. dolarcılara sözde ders vermek için yapılmaması gerekn şeyler yapılıyor.. her zaman diyoruz.. dolarcının amacı para kazanmak değil.. sizin beceriksizliklerinizden birikimlerini "dünya ölçeğinde" korumak...dünya ölçeğinde alım gücümüzü koruyoruz..komik hikayelerinizi başka yerde anlatın, mesela millet kahvehanelerinde kek yerken :kahkah:, zira burada milleti kekleyemezsiniz..
Son dakika: Yunanistan, Türkiye ile anlaşma yapan Libya'nın Büyükelçisi'ni sınır dışı etme kararı aldı.
Amaç doları olanlara bir şekilde bıktırıp sattırmak...