Degerli yorumlarıniz icin cok tesekkurler sayın Dudu
tasarrufa yatırıma sabretmeye devam :)
Printable View
Degerli yorumlarıniz icin cok tesekkurler sayın Dudu
tasarrufa yatırıma sabretmeye devam :)
Bence bu süreç böyle gitmeyecek. Önümüzde 2 secenek olacak; ya 1 alt segmente yolculuk başlayacak, yada 10 15 yıllık refah sürecine gireceğiz.
30 yaşında bu böyle gitmez diyerek yatırıma başladım, Tuncay Turşucu'nun çocuğunuza borsa hesabı açın yazısı sayesinde borsaya giriş yaptım. 2019 kasımda aylık alımlarla başlayan süreç pandemi ile birlikte şekil değiştirdi. Bedelli sermaye artışı trendi (kent, merko, crfsa) sayesinde 10 sene sonrası için hedeflediğim miktara ulaşarak 32. yaş günümde memurluktan istifa ettim. %30 eurobond, %65 hisse, %5 nakit şeklinde bir portföyüm var.
Esnaflık yaptığım dönemde insanların dertlerinden, özel sektörde çalıştığımda modern kölelik düzeninden, iki farklı kurumda memurluk yaparken de normal hayatımda muhatap olmayacağım insanların amirim olmasından bıkmıştım. Her sabah alarmla uyanmak bile aşırı sinir bozucuydu. Şansın da yardımıyla hedefime ulaştım. Bunları da hava atmak için yazmıyorum, disiplinli bir şekilde yatırım yapan herkesin gönlünden geçenlerin olmasını dilerim.
Ufukta degisimin ilk isaretleri gorundugu anda alacak mal bulamayabiliriz...
Syg,