Doğru bilgi, 1 saat önce migrosun alkol reyonu açıktı. Sordum hafta sonu da serbest mi diye, onu bilmiyoruz bugün serbest dediler.
Printable View
Uykumu alamadım bugünleyin, yoksam şimdi pasaportu... pardon poşetimi göt cebime sokup, Tavşanlı'yı turlardım.:he:
Bloomberg'in 30 ekonomistin katılımıyla gerçekleştirdiği anketinde ilk çeyreğe ilişkin büyüme beklentisi yüzde 3,4'ten yüzde 5'e yükseltildi. 2021 yılının tamamına ilişkin beklentide de sınırlı yukarı revize yapıldı
ekonomi mi büyüyor ekonomideki delik mi bi aydınlat bizi üstadım.
Sıcak para ülkeyi terk etti, para bolluğundan mahrum edilen yegane ülkelerdeniz.
Mesaj açık...siyaset çözüm bulsun çekilsin buyuruyorlar, çekilebilirse, Chattam House' dan icazet alan herhangi biri gelirse, yatırımcılar kuyruktaymışlar, para yağacakmış gökten, batan geminin mallarını kapışmak için, Babacan öyle diyo...
Dış politikada bir kırılım veya siyaseten bir açılım bulunana kadar, ense kökü üzerinde balta tutulmaya devam edilecek..
Yoksa, Mergen hocanın dediği gibi, esteğin kösteğe oranının kaç olması gerektiğini bilen yok, bankalar öz sermayenin yarısında.
Beni 3 ay önce uyutsalar bugün camdan dışarı bak bakalım farklı ne göreceksin deseler..Normal bi hafta içi gün derim..
Eczanenin önünde eczacı , kalfası ve 2 yaşlı nine sohbet ediyor..
Taytlı çok hoş bi hatun yürüyüşe çıkmış..
Yine bi başka hatun elde telefon köpek gezdiriyor..
Martı ya binmiş bir kızıl son derece derin gögüs dekoltesi ile sokaktaki her tümseği içimizde hissettirerek gidiyor..
Apartman bahçesinde 5-9 yaş arası çocuklar bağrış çağrış oyunda..
Tin tin bi yaşlı amca baston elde ilerliyor
Cafe gibi bişi var kapısı kapalı ama içeri giren çıkan elde tesbih delikanlılar var (o işide anlamadım) ..
Motorlar vızır vızır..
Lüks bi üstü açık araba içinde 3 tane 40 larında kazanova kılıklı erkek hava almaya çıkmışlar belli..epey de neşeli 3 ü de maskesiz yoluda nisbeten boş bulmanın keyfini yaşıyorlar..
Yolda belediye işçileri yolları asfaltlıyo..
İnşaatan tak tak taş kırma sesleri geliyor..
2 tane orta yaşlı amca "ok o zaman pazartesi görürüşüz hallederiz olmadı oradan beraber gideriz" diyip ayrıldılar..
Neyse bu tam kapanma işinide böylece çözmüş bulunmaktayız..:oleyo: