Selamlar.
TEFAS'ta sadece kısa vadeli ABD Hazine bonoları içeren bir fon var mıdır? Yatırımı dolarla yapmayı tercih ederim.
Printable View
Selamlar.
TEFAS'ta sadece kısa vadeli ABD Hazine bonoları içeren bir fon var mıdır? Yatırımı dolarla yapmayı tercih ederim.
Su saatte kontrol edemedim ama yarin baktiginiz da euro yada usd olarak alinabildigini kontrol edebilirsiniz euro bazli olabilir ve tefas ta duzeltilmesi icin email ile bilgi iletmek istedim ama basaramadim ama bu muydu baska miydi su an aklimda degil
Portfoy sayfasindaki bilgi bu
Fon’un ana yatırım stratejisi, döviz cinsi Türk ve/veya yabancı kamu ve/veya özel sektör borçlanma araçlarına yatırım yaparak euro bölgesi para birimi (EUR) bazında mutlak getiri sağlamayı hedeflemektedir. Fon, kısa, orta ve uzun vadeli Türk ve/veya yabancı, kamu ve/veya özel sektör borçlanma araçlarında değişik vadeler arasında çeşitlendirilmiş bir portföy taşımayı hedeflemektedir.
demek ki TEFAS taki tanim hatali ve duzeltilmelidir
Galiba fibada da iki tür fiyat gösteriyordu oradan bakayım. Başka banka kullanıyorum , akşam denediğimde Euro ve dolar olarak alınabiliyor gibime geldi ,tabi işlem tamamlanmadan ama. Son aşamada tahmini fiyatlama Euro ve dolar ile denerken fiyatta farklılık var . Onu da mantıken Euro/dolar farkı gibi düşündüm. Dediğim gibi mesai saati içerisinde fibadan bı bakayım hangi iki fiyat ayağını gosteriyor
TMM TERA PORTFÖY İKİNCİ SERBEST (DÖVİZ) FON son iki gunde hisse senedine gecis yapmis bu sayede
bugun yuzde 5+ getirmis acaba bu sekilde surer mi
Eğer dolar düşecek ile endişeliyseniz, örneğin EUR'a karşı, currency-hedged ETF'ler var. Ancak bir yılda %18 kaybedenler var iki yıl önce.
A currency-hedged ETF is an exchange-traded fund that tracks the values of overseas securities, without exposing the investors to excess currency risk. It does this by holding forward contracts for the base currency as part of its portfolio, which gives a payoff if the currency price increases.