senin akli dengen yerinde degil galiba,
kendin vestel dedin, kendin kiziyorsun,
git istedigine sikayet et, ben amerikan vatandasiyim :evil:
Printable View
04.02.2022 tarihindeki KAP açıklamasında belirttiğimiz, Şirketimizin Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi 7. Cadde N 43 Gebze/Kocaeli adresinde bulunan fabrika binası çatı üzeri Güneş Enerjisi Santrali (GES) yatırımının tamamı devreye alınmış olup, elektrik üretimine başlanmıştır.
Mevcut durumda Şirketimizin toplam elektrik enerjisi ihtiyacının yaklaşık %20'si devreye alınan GES ile karşılanacaktır; aynı zamanda yıllık bazda yaklaşık 250-300 ton karbon salınımının engellenmesi hedeflenmektedir.
Kamuoyunun bilgisine sunarız.
Güzel bir KAP haberi gelmiş. Tüm elektrik enerjisi ihtiyacının 5 te 1'ini karşıyacak düzeydeymiş.
aynen dediğin gibi olumlu tabiiki ben şahsen büyüyen hen bilançosunu dahada yukarıya çekmeye çalışan firmalara yatırım yapmaya özen gösteriyorum kumarla işim olmaz hemen kazaniyim işlerini bırakalı çok oldu bu hissede tam istediğim gibi her bilanço bi öncekinden daha iyi gelecek inşallah ges hamlesi güzel :)
Paylaşmada sıkıntı yok yanlız ben kendime göre farklı bir strateji izliyorum. iki farklı portföyüm var söyleki bi aktif bi de pasif portföyüm var bazı hisselerde kar al yaptım aldığım karı hissede bırakıp başka hesabıma virmanladım ömürlük duruyorlar bu aktif portföydede gelecekte kar al yapıp aynı işlemi yapıcam ama aynı hisseleri tekrar almam diye bişeyde yok tabi
güncel..
https://i.resm.im/ubHWaTQ.png