Ekan Köse 2xx lerden bayağı bir satış yapmıştı. Bu satışlar kimden çıkacak acaba.
Printable View
Ekan Köse 2xx lerden bayağı bir satış yapmıştı. Bu satışlar kimden çıkacak acaba.
Mozambik adelede elmas altın bilimum şey bulmuşlar da onu paylaşamıyorlar herhalde..:)
https://www.devex.com/funding/r?repo...%5D=updated_at
valla abi bu endekste bu satışta artı kapattık normalde taban olmamız gerekirdi ona şaşırdım.....borsadan soğuttular insanları kar gitti sermayeden yemeye başladık.. çoğu kağıt nerdeyse yuzde 50 kayıplar yaşıyor biz en çok etkilenenlerdeniz.....
artık beklemekten başka seçeneğimizde kalmadı..içeri aldılar çoğumuzu....
artık olumlu haber akışlarını bekliyoruz.....bu arada bu mozambikde neyin nesi napıyolar oralarda....
Adel gereğinden fazla düştü ancak vardır bir bildikleri ... 800 götürüp 350 ye basan buradanda 1500 e götürür mü götürür.
Borsayı yenisini eskisini fena carpıyorlar.
Öğrenmek bazen pahalıdır.
Mozambik olayını bende ayrıntılı bilmiyorum. Nedir ne değildir yatırımcı işlerine sormak gerekli tabi cevap verirler mi haberleri var mı bilemem.
Dünya bankasının eski elmas ve altın madenleri üzerinde ormanları tekrar ıslah etme projeleri vardı zaten iyi de hibeler verdi bu işler için. Bu dünya bankası yayın organında yer alan adel kalemcilik olayı da böyle midir ne ilgisi var bilmiyorum ama yayımcı ciddi bir platform en ciddi lerden.
Şirketin genel müdürü hisse fiyatıyla ilgili konuşursa herkes spekülatörle bağlantılı olduğunu düşünür ve sonuç bu olur. Bu saatten sonra adel kalemcilikte tahta yapıcı-spekülatör-manipülatör artık her neyse kendi çalar kendi oynar. Ama yine de benim gibi adel de eski olup uzun zamandır bekleyenlere 2023 yılında iyi para kazandırdı. Teşekkür edelim nezaketen. Köpük fiyattan hisse alanlara da Allah sabır versin. Umarım zararlarını bir an önce telafi ederler.
Yine söylentiler yayılmış
yok bedelsiz yok yurtdışında şirket satın almaları vb.
Kap'ta görmeden inanmamak lazım.
276 tl civarı destek atmayı düşünüyorum. 820 tl den 300 tl ye. Bildiğimiz oyuncakçı adel hareketleri. Yorumlarımı karamsar bulanlar bu duruma ne yorum yapacak acaba.
Ünicef ihale 2024 takvimi yakında açıklanıyor, 2023 ihale takviminde ise tekliflerin açıklanmasına başlanacak, Özellikle eğitim alanında,Reaction kitlerin haricinde de kazanım olabilir gibi duruyor!
https://www.unicef.org/supply/media/...endar-2023.pdf