Ben yön olarak birşey beklemiyorum... Abartılı hareketler olacaktır seçim döneminde... Abartılı bir düşüş olursa mal alırım, abartılı bir çıkış olursa mal satarım, şort açarım...
Seçime kadar ki süreçte oyun tarzım budur...
Printable View
Eeee Hulusi Akar değil miydi aday? 😂
Arkadaşlar kızım 85 milyon içinde evleneceği nadir insanı buldu. Tamam dedik düğün tarihi belli olursa ki muhtemelen bizim seçimden sonra ortak bir yerde tanışmak buluşma tarihinden sonra olur. Şu seçim sonucu bizim gönlünüze göre olsun da hep beraber kutlayalım. Arkadaşlar Haziran ayında ortak bir tarih belirleyelim herkese yakın bir yerde buluşalım. Konya derseniz çok çok mutlu olurum. Malum ben engelliyim. Benim uçakla tek başına gelme imkânım yok. Tren ile gelebilirim. Ben Ankara da buluşalım diyorum yeri mekanı Ayhan başkan ve bozkuş ayarladım. Yiyip içersek masrafı bölüşürüz. Site yönetimi de gelecekti. Onların orada ceza almadan haşlariz.
cb seçimi öne alması için meclisi fesh etmesi gerekiyor. bu durumda aday olamıyor. muhtemelen bir yerde bir açık olduğunu düşünüyorlar, onun üzerine gidecekler.
şu haliyle ciddiye alınacak bir durum yok. başkasını aday göstermesi bile daha mantıklı.
TURKEY HALTS TRANSIT OF SANCTIONED GOODS TO RUSSIA: OFFICIAL
Demekki buymuş bu haftaki mevzu
Forumdaki arkadaşların buluşma kaynaşma toplantısına gelecek arkadaşlar toplantı öncesi üst arama yapılacak ha. Burada kavga oluyor toplantıdan aynı şey olur ipin ucu kaçar bir birinizi vurmayın diye üst araması yapılacaktır özel güvenlik olacak toplantıda 😁😁😁