Printable View
Alıntı: Originally Posted by çıtak 827975 FLAT trader dediğin PALA'ya komisyon vermez komisyonunu A----LIR 10 işlem yapsan 175 ten 1750 puan eder... deli para :kahkah::rules::dvr::he:
Alıntı: Originally Posted by mert45 :kahkah::rules::dvr::he: Ağabey yine ve yeniden rüzgara karşı işemiyon değil mi?
Alıntı: Originally Posted by mert45 Konuşmamızda isc yoktu ..ben hisse konuşmam 830.5 ne onu da annamadım grafik yükleyemiyorum 60 lıkta İKİLİ TEPE hedefi (828900 oldu... korkmasam 1000 pivanda kardaymışım )
Alıntı: Originally Posted by Ohac Sıvacısı ayrı, malacısı ayrı... Sende tokatcısın he mi 😂 Gümüşün patronları da direkçi, dikkat et kimin cebine elini attığına :) Biz bir küçük yatırımcı olarak acele etmeden gümüş de kazanacam inşaallah.... kısmet de varsa parasını alacam 3 vakte kadar...
Alıntı: Originally Posted by mert45 Ooovlum boşuna mi tebrik ettim seni ya :kahkah: Zaten hata bende kademeye oynayanla iddiaya giriyom :dvr: :kahkah::vk::cool::dvr::he: Usta'na selam söyle benden :one: :) “Olmaz öyle çok dost, hakikisi belki bir, belki iki. Fazla bulamazsın gerçek, hakikisi…”
Alıntı: Originally Posted by mert45 :kahkah::rules::dvr::he: 5000 puan zarar etsem.. gam yemem ''yanlış okumuşuz piyasayı... '' der çekiliriz kenara emme 175 puan komisyon koyar KOMİSYON... namustur... terk edilemez
Alıntı: Originally Posted by çıtak grafik yükleyemiyorum 60 lıkta İKİLİ TEPE hedefi (828900 oldu... korkmasam 1000 pivanda kardaymışım ) Sen ne desen tamam :rules: Alıntı: Originally Posted by çıtak 5000 puan zarar etsem.. gam yemem ''yanlış okumuşuz piyasayı... '' der çekiliriz kenara emme 175 puan komisyon koyar KOMİSYON... namustur... terk edilemez
Alıntı: Originally Posted by mert45 Hiç birini online göremedik ama :one: Başkasını etkilemek için yazmadım.... Bazen yazıyorum biri var kıskanıyor...bende onuda üzmemek için yazmıyorum... Rabbim hayırlısını versin inşallah