teknik olarak kötü yerlere geldi. 200 günlük usd olarak altında Tl olarak daha aşağıda 458 lerde 200 günlük üssel ortalama.
6 gündür aralıksız düştü.. niye anlamadım. bist 30 da işlem görecek ekimden itibaren
Printable View
teknik olarak kötü yerlere geldi. 200 günlük usd olarak altında Tl olarak daha aşağıda 458 lerde 200 günlük üssel ortalama.
6 gündür aralıksız düştü.. niye anlamadım. bist 30 da işlem görecek ekimden itibaren
HİSSE DEĞERLENDİRMESİ-İş Yatırım, model portföyünden Migros'u çıkararak TSKB'yi ekledi
Model portföyümüzde bankacılık sektörü ağırlığını artırmak amacıyla Migros u TSKB ile değiştiriyoruz. Bankacılık sektörü faiz indirim döngüsünden en çok faydalanacak sektörler arasında. Benzerlerinin ortalamasına göre daha cazip işlem gören Migros için olumlu görüşümüzü korumaktayız
Yukarıdaki nedenle düştü sanırım. İyi bir alım fırsatı verdi . 3. Çeyrek bilançosunu sonra tutmak mümkün olmayacak diye düşünüyorum. Biraz daha aldım ben
YTD....
çüş be üst üste kaçıncı gün düşüyor. sanki bim kadar piyasa değeri artmıştı. yıllık karı ne gelir arkadaşlar sizce? satışlardan oluşan karda olacak 3.çeyrekte çok değil ama az da değil. 2050 milyon TL lik satış yapılmıştı. portföyün yarısı migrostu diğerleri değil bunun düşmesi hoş olmadı.
Değerli Paydaşlarım..
Son dört yılda gözüme kestirip yatırım yaptığım Migros Hissesi,Hisse Yatırımcılığında bana birçok dersler verdi..
1-Hisseyi iyi araştırıp Örneğin 700 liralara kadar sabır gösterdi iseniz, olabildiğince uygun fiyatlarla kademeli olarak aldığınız hisseye,satış için Satış Fiyatı Hedefi koymak..Tabii sabırsız olmayıp bekleyebilmek de çok önemlidir.
2-Bekleyip hedefinize ulaştığınızda ya da çok yaklaştığınıza kanaat getirdiğinizde ise Hisseye aşık olmadan satabilmek.
3-Hesap yapabilmek..Örneğin 650-700 aralığında Hisseden çıkabilmek.Ve daha defansif alternatiflerle bir şekilde paranızı en azından Enflasyona karşı korumak..Nedir bunlar,TL Mevduat,Döviz,ucuz kalmış ya da evrensel olarak teveccüh gören Değerli Metaller..Ve benzerleri..
4-Örneğin 700 liralara kadar bekledi iseniz "Alan da kazansın" diyebilerek Hisseden çıkabilmek ve 1000 liraya varmasını belirtilen enstrümanlarda aramak..
5-Bunları yapanlarin Grafiğe baktığınızda çok harika bir kârı kazanabileceğini görmekteyiz..Yok ısrar edeilirse Migros ya da benzeri başka bir benzeri Hisse sizi çok üzebilecektir..Kulağımıza küpe olsun..
Migros/Tort: İlk yarıdaki %11'lik büyümenin gerçek anlamda bir tonaj büyümesi olduğunu altını çizmemiz lazım - Bloomberg HT
01.10.2024 16:54:22 Migros/Tort: Asgari ücretteki artış satın alma gücü açısından da belirleyici olacak masraflarımız açısından da - Bloomberg HT
01.10.2024 16:53:43 Migros/Tort: 2024 sonu itibariyle 8 milyar TL yatırım gerçekleştirmiş olacağız - Bloomberg HT
01.10.2024 16:52:50 Migros/Tort: İlk yarıdaki %11'lik büyümenin gerçek anlamda bir tonaj büyümesi olduğunu altını çizmemiz lazım - Bloomberg HT
01.10.2024 16:52:39 Migros/Tort: Yıl sonunda %10'luk büyümeye ulaşmayı planlıyoruz - Bloomberg HT
01.10.2024 16:48:45 Migros/Tort: Elektrik tüketimimizin 3'te1'ini üretmek için 160 megavat yatırımımız olacak - Bloomberg HT
01.10.2024 16:46:44 Migros/Tort: Şu anda Türkiye'de 7 ayrı şehirde altyapı çalışmalarını başlattığımız GES inşasına başlamış durumdayız - Bloomberg HT
01.10.2024 16:42:16 Migros/Tort: Yıllık enflasyonumuz %47-48 ile manşet enflasyonun altında seyrediyor- Bloomberg HT
01.10.2024 16:37:11 Migros/Tort: Geldiğimiz noktada memnuniyetle ifade ediyorum, bir perakende şirketini bir perakende teknoloji mekanizmasına dönüştürüyoruz - Bloomberg HT
01.10.2024 16:33:31 Migros/Tort: e-ticaretin cirodaki katkısı bugün %20'ler mertebesine gelmiş durumda- Bloomberg HT
Migros için çok cazip fiyatlar devam ediyor. Hisse adeta artık inmem diyor. Bankalar-holdingler şelale yaparken o sadece yerinde sayıyor. Kriz bittiği anda ilk gidecek hisselerin başında olacak. 440 artık tarihi dip.. görünüyor. 500 ler zor değil. grafik öyle söylüyor.