:
çizen var çizemeyen var :kahkah:
Printable View
Ressam tanıdığı olan var mı, ona çizdirelim grafikisini :)
şaka bir tarafa, trendleri indaktör veriyor,...yani ben çizmiyorum o çizyor, ben sadece yorumluyorum, ne olursa ne olur gibisinden,...
renklerde ona göre, dün mesela bütünü sarı olan alan bu gün sarı lacivert olmuş, çünkü tavan yükselmiş,...nerden anlıyorum, günlükte 11327.xx hedefim var, e 5 lik tavana bakınca eğer oraya gidersek bu 5 lilkte mavi dir, günlükte ise short bölge geçilemiyor ama son tepkinin yani bendeki karşılığı araızalı yükseliş hali, bunun devamıdır,...:ok:
yükseliş kısmı tuval ve fırça darbeleri buna göre,...:kahkah:
https://i.hizliresim.com/q10uo9n.jpg
bu inkeydırdan alıyorum çızukları,....tecrübeye bianen,...indikeydırda tabiattan alyor, yani bu alkimin kumarbazından
hem benim orada hem burada hisse de olduğumu çok defa yazdım, ama viopta epey bir zaman vakit geçirmişliğim var,...bayağı bir süre,...xu030 bu yüzden veriyorum tokatlı,...viobuda veririm ve aynı alanlar orada da var,..şüphen olmasın,...kaçmaz,...
ama o zaman süreklilik arz eder, yani bir topik açıp o topiğ buna boğmam gerekir,....yaş nedeniyle bunu daha gençlere bırakıyorum,
xu030 viob için yeterli olur ve fazla gelir, esasen analizde xu030 a geçmem vade sonu kapanışları ve makas farkı kaynaklı sorunlar nedeniyledir,...elimdeki teknik malzeme zaten her ikisini milimetrik gösteriyor,...
bak eğer yorumların gücünden etkileniyorsan seni bozuyorsa vermeyim ama sende yazma, ben etkileniyorum gibi bir durum olur,..:kmk:.
benden hiç xu100 grafiği geldimi hayır,...göremezsin çünkü ben aslen viobçuyum, bu nedenle,..
bu 9L bitiminde viob u düşünmüyor değilim :drunk:
gerçi coinler var, kararsızım şimdlik,...
p100 de tepeyi işaretleyen de olmamış
cümbürcemaat long heralde