-
Adamı küstürdü bu hisse borsaya tövbe ettiren cenabet hisse hiç yatırım tavsiyesi değildir kuruyup gitse de vermiycem benim değil mi vermiycem sararıp solsa da vermiycem eriyip gitse de vermiycem
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Bir zamanlar köyün birine bir adam gelir ve tanesi 10 $’dan maymun alacağını söyler.
Köyde çok maymun olduğu için köylüler sevinçle ormana koşup maymunları yakalamaya başlar.
Adam,binlerce maymunu 10 $’dan satın alınca ortalıkta maymunlar azalır, yakalaması zorlaşır. Köylüler tam maymun yakalamaktan vazgeçecekken adam tanesine 20 $ vereceğini söyler.
Tekrar heveslenen köylüler tekrar maymunları yakalamaya başlar. Bir süre sonra da maymun fiyatı 25 $’a çıkar. Ancak bırak yakalamayı maymuna rastlamak bile çok zorlaşır.
Bunun üzerine adam fiyatı 50 $’a çıkardığını, ancak kendisinin işi olduğu için şehre gitmesi gerektiğini, yardımcısının onun yerine alım yapacağını söyler.
O yokken yardımcısı köylülere;
— Şu büyük kafesteki maymunlar var ya ben onların tamamını size tanesi 35 $’dan satayım,siz de adam gelince ona 50 $’dan satarsınız. Köylüler bütün birikimlerini bir araya toplayarak bütün maymunları satın alırlar.
Sonra mı? Yardımcısı da şehre gider.:))
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Maymuncu bize burceyi kakaladı...:oleyo::kahkah::kahkah::halay::party::k ahkah::kahkah::kahkah:
-
desteğe bakın silmedi hala alışı verende yok alan da
kafama göre döndünya
-
3.48 maliyetli 10000 lotumla bekliyorum. Versem eminim kopup gidecek. İnat ettim bekliyorum. Borsa aşağı döndü zaten.. Güvenli liman Burce.. Hahaha... Çatla kodumun speki...
-
Ne oldu buna ,yine zıplıyor .Hayır olur İnşallah...
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Kuyruğu yanık kedi gibi aşağı yukarı dolanıyor ortalıkta yine. İşlem durdurma filan da yemiyor, çok ilginçç..Burva ise hiç kıpırdamıyor, cezadan dolayı olabilir burvadaki hareketsizlik fakat böyle devam ederse burcede işlem yapanlara da ceza gelebilir..
-
böyle bi skandal görülmüş değil gün içi %7 %8 lik artı pozisyonlardan sürekli eksi pozisyonlara nasıl gelebiliyor akşam kapanışı eksi de yaparsa şaşırmayın sürekli bu şekilde oldu bu kaçıncı sefer
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.