Umut bey, valla bana bile baktirdiniz, Cinde uretiliyormus KMA!
Printable View
Hayır aklı başında olan biraz hesap kitap yapan herkes durumun bu olacağını söyledi ama inadına bazıları bunu anlamadı ve onlara inadına oy verenler oldu. Şimdi gelip bana aynı gemideyiz muhabbeti yapılmasın.
Ben bu maketten satış olayı yüzünden çok zor bir mesleğin 7 yılını resmen çaldırdım.Bu memleketteki çarpık sistem arsa payını aldığım inşaatta hiç hakkın yok dedi ,7 yıllık emeğim uçtu gitti, sıfırlandım.Gençtim tekrar çalıştım kazandım.Gençken batmak ta makul oluyor ,aynı olay şu yaşımda olsa toparlayamam kendimi ne manen ne madden.Bu memlekette maketten satışla köşeyi dönen ,arsa emlak rantından büyük paralar kazanan müteahit emlakçı onlara iş yapan taşerondu şuydu buydu bir sürü insanın havadan zengin olması yıllarca ekonomi diye yutturuldu.Emlak işine kızgınlığım ondan kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz bir lira döviz getirme yok, dolarla dışardan borç bul ,vatandaşa kredi ver o ev alsın herkes zengin olsun ,yanlış hesaptı bitti o iş.Dolara gelince bence makul dolar kuru cari açığı sıfırlayan dolar kurudur.Sen hala dolar ucuz olsun iphone,araba ,et,süt ,yumurta dışardan ithal olsun biz yiyelim içelim dersen olmaz o iş.Dolar pahalı olsun sen üret millete sat.Yoksa bu iş böyle yürümez.Bunların kişişellikle alakası yok.Ha ekonomi yanlış yönlendirilirse adam fabrikasını satar inşaata girer.E sen fabrikanı satar inşaata girersen battı mı da vay ben batarsam herkes batar millet aç kalır diye ağlamayacaksın.Bak parayı gömdün betona üretim yapmaya çalışana da para kalmadı o da battı.Oldu mu şimdi.Maalesef işin başındayız asıl iflaslar seçimden sonra.