Tavsiyeniz için teşekkür ediyorum.
Henüz yüklenmeyen dün hariç, son 1 haftanın kayıtlarına baktım ama bulamadım kendisini. Tam tarih hatırlıyor musunuz ?
Printable View
En büyük şirketlerde bile operasyon kapsamında gözaltına alınan şüpheliler arasında yer alıyor mu acaba ne yapacağız diye mi takip ediyor .
O zaman hiç yatırımcı yok diyorsunuz
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir de manuplasyon başka spekulasyon başka.
orta yaş insanım, herkes kadar beni çok bilmişimciler de tilt eder, heleki cümleye ben 20 senedir bu işi yapıyorum biliyorum diyeni en çok tilt eder.
Staline sormuşlar tecrübe nedir diye yediğim kazıklardır demiştir. kazık yemek için yaş önemli değildir. ya da yıllar geçtikçe kazıkta değişiklik olmaz, kazık kazıktır.
Özetle, orta yaş üstü insanlar ben bu işi 20-25-45 senedir yapıyorum demeniz iticilikten başka birşey değildir. varsa bilginiz paylaşın yoksa susmak erdemliktir.
Bir sürü şey yazdım anlattım.Yazdıklarıma doğru yanlış bir mantıkla cevap verilmeden o itici bu çekici diye yazan insanlar da beni tilt ediyor.Erdem falan konumuzla ne alakası var konumuz borsa.Daha iyi bilen varsa gelir yazar onu da okuruz değerlendiririz.Ben bilgi yazana tilt olmam bak o başka ,o kadar aklım var adam üşenmemiş gelmiş yazmış diye minnet duyarım.Hey allahım ne mantıklar var insan inanamıyor.Bu topic zaten amacı ve formatı itibariyle tecrübe paylaşımı üstüne,adı beyaz yaka için yatırım koçluğu,tilt olmadan önce topic başlığını oku .