evet .. güzel bir piyasa olması dileğiyle.. gong çalınmıştır..yatay açılış..
Printable View
evet .. güzel bir piyasa olması dileğiyle.. gong çalınmıştır..yatay açılış..
DİNLER İCAT oldu ne demek.Ben sana kitaplar tavsiye edeyim.Sadece aklı kullanarak dinin tüm iddialarının ne kadar mantıklı olduğuna dair. yıllardır piyasada olan ve bir halta yaramayan , esinti kaynağı olan ve fantezi ürünü saçmalıklarını tavsiye ediyorsun..onu kaç kere okudum bir şey yok
İNANILMAYACAK OLAN NEDİR?. 2 HÜCREDEN 2 trilyonluk mükemmel bir organizma yaratılmasıdır.
Sen bu karanlık zincirin ne ilki ne sonuncususun.BURADA İSLAMIN TÜM İDDİALARINI GEÇMİŞTE DEFALARCA AÇIKLADIK.
sonra köşeye sıkışınca:: burası ekonomi forumu oluyor..
dine diyanete saldırmadan varsa ekonomi ile ilgili yazılarını yaz.Aç bir topik fenne ,akla dayanana muhakeme ile nasıl açıklama yapılırmış gör.merak etme ben yıllarca en koyu ateist forumlarda münazara ettik.
sen kimsin akıl veriyorsun bana.. senin yazamadığın detayda borsa/viop ile ilgili yazıyorum zaten.. anlamıyorsan ayrı konu.. onu da belirt.. ek olarak sana ders vereyim.. diğer yandan:.din hassasiyetin keşke diğer alanlarda da olsa.. ama üzücü her seferinde böyle atlaman ortaya..öğrenecek çok şeyin var ama umutsuz vakasın..
yaratılış ile din ayrı kavramlar.. onu bile anlayamayacak bir sığlıkta.. biri (yaratıcı) diğerini (din) gerekli ve zorunllu kılmıyor.. neyse piyasaya dönelim.. bu her zaman böyle manasız çıkışlar yapıyor..
senin neye inandığın/inanmadığın umurumda değil. 2 ana akımın müntesipleri tarih boyunca oldu/olacak.
Ama burası senin yoldaşlarının kendi daracık akvaryumunda , marjinal ifadeyle konuştukları belde teşkilatı değil.
burada kişileri eleştirirsin o ayrı ..ama değerlere hakaret ederek nefret suçu işleyemezsin.
mesela BAŞKAN EVLİ KADINLA KOCASINI GÖZÜ ÜNÜNDE (tüm insanlık değerlerine aykırı) ŞUNLARI YAPTI VE MALTEPEDE VS. DE SİSTEMATİK TECAVÜZLER VS. VAR DİYEREK....bir sol akıma saldırsa ne dersin
evet İSTEDİĞİNİ SÖYLERSEN duymak İSTEMEDİĞİNİ İŞİTİRSİN..bunu bu ahir ömründe öğren..
neymiş burası ekonomi forumu,değil mi..o zaman dönelim.
zırvalama.. yazılanları anlamayan bir yapın var.. hiç bir şey ispatlayamıyorsun her seferinde rezil olduğunla kalıyorsun.. yaratılış ile din kavramaının birbiriden farklı şeyler olduğunu bile anlamamış birisisin burada algı kasıyorsun..tipik hakaret taktikleri uyguluyorsun.. üzerine vazife olmayan şeylere kafa yorma.. komedisin ve öyle anlaşılıyor ki öyle kalmaya devam edeceksin.. filtreden geçmiyor..
xu030: 1528.25
dolar : 8.68
dolar güçlü durmaya devam ediyor.. biden görüşmesi haftaya..abd faizleri artarsa bakalım ne olacak: aynı anda cds'in artması ve faizin artması ikili kusursuz fırtınaya neden olabilir..
yaratılış-din net olarak bağlantılıdır.
2 hücreden insan yaratılmışsa ,evren formüllerle dizayn edilmişse MÜEESSİR (YARATICI-eserin sahibi) mükemmel sıfatlara sahiptir. HER ŞEYİ GAYE İLE YARATAN BESİN ZİNCİRİNİ(İNSAN) TEPESİNİ DE mutlaka gaye ile yaratır.
ve onunla iletişime geçer,taleplerini,yaratılış amacını ifade eder..Galaksilerdeki nizam insanlığın varlığı için gerekli..Sen ağacın en son gayesi olarak (meyve)insanı yarat sonra da onu başı boş bırak... öyle mi...yaratılan her şey bir amaç için iken ...tüm evrenin son noktası İNSAN amaçsız yaratılacak öyle mi?
başgan seninle özelde konuşalım..tüm hayat felsefen değişecek..emin ol...
neyse kestim..seninle istediğin platformda konuşabiliriz.