Hadi patron 3 yıl geçti yap bir genel kurul.gerçi buna dair bazı duyumlar var.hadi artık yaa içi bizim yarımız bile olmayan sirketleri halka acılıyor fiyatlara bakın.sırf arsamız bile bize yeter.
Printable View
Hadi patron 3 yıl geçti yap bir genel kurul.gerçi buna dair bazı duyumlar var.hadi artık yaa içi bizim yarımız bile olmayan sirketleri halka acılıyor fiyatlara bakın.sırf arsamız bile bize yeter.
Turbulans,arsamız demek için şirket hisseleri mangır olmaktan çıkıp borsada resmi değer kazanması lazım yoksa arsanın yanından geçerken burası bizim arsa yanılgısına düşmeyesin güzel kardeşim vururlar ters kelepçeyi :kahkah: kimsin nesin derler adama derdini anlatana kadar baya sıkıntı çekersin tabii ki asla temenni etmiyorum..Allah muhafaza eylesin..Bırakalım arsa o zalim dolandırıcıların olsun şirket hisseleri borsada işleme açılsın bu bize yeter..Biraz şaka yollu takıldım sana hakkını helal et kardeşim..Selam ve dua ile...
Bizim şirketin halka açılmak gibi sıkıntısı derdi tasası olmadığı halde kota dönmek için patron naz yapıyor naz yapacak tabi halka açık olup öyle böyle şöyle diyemeyeceğin borsada kaç tane şirketin arsası var arsa printaşın gölgesi gücü burda saklı gölgesinde yaşayan bağlı ortakları var neler çıkacak kimbilir yanda satılık olan arsayıda bağlı ortakları almış olmasın adamlarda yok yok boyama işinde uzmanlar bi uzmanlıkları daha var ilizyon göz boyama işinde de uzmanlar ben gözümü kapattım işime bakıyorum nasıl olsa kürkçü dükkanına dönecekler şekil nasıl olur ömrü yetenler görecektir.
Erken hayal kuran büyük yol alır bizim kurduğumuz hayalleri bizden önce birileri kurmuş tezgahı hazırlamış olmalı bizede kıyısından seyretmek nasip olur inşallah diyelim marmarayda nerdeyse çbsnin kapısına gelecekmiş denize nazır d100e sıfır metroya havaalanına her tarafa 5 dakika beşiktaş misali kazan hazır kepçeyi buldum mu tamam bu iş usta zaten kazanın başında yahu kepçe ye ne oldu beklemekten 20 kilo verdim.
Servetin bitsede umutların bitmesin
Servetin bitsede umutların bitmesin yaşamak için servete değil umuda ihtiyacın var umut biterse aldığın nefes bile yük olur olur umudun varsa hiç bir yük insanı ezemez seni hayata bağlayan bir umudun muhakkak olmalı.
Zenginin malı züğürdün lafı bitmez gönlü zengin olanın ne lafı ne malı özünde olan tükenmez.