Sintine pompasinin basinda kimse yokmu, yoksa batar bu gemi!:oleyo:
Printable View
Benim 20 yıl önce yediğim maketten satış kazığını hala devlet kendi eliyle teşvik ediyor.Emlak konut toki şu bu maketten satış yapıyor.E bu sistem yanlış denmiyor ,millet de herkes alıyor, ben de alayım diyor.Sonra banker faciası olunca da devlet gelsin bizi kurtarsın.Cidden bizim memlekette yaşamak çok zor.Sistem olmadığından hangi iş olsa araştıracaksın kendin öğreneceksin,kimseye güvenmeyeceksin .Ev alırken ayrı,hasta olsan tedavi olmak için ayrı,yatırım yaparken ayrı,vergi verirken ayrı,çocuğunu okuturken ayrı araştırma yapacaksın kararlar vereceksin .Neden, çünkü oturmuş sağlıklı bir sistem yok.Her şey adamına göre.
ÇİĞDEMEMLAK OTTOMARE SUITES SATILIK 4+1 RESİDENCE $ 1.500.000
İstanbul / Zeytinburnu / Kazlıçeşme Mah.
https://www.sahibinden.com/ilan/emla...36181772/detay
Eskinin mok kokan Kazlıçeşmesinde bu ucube betona istenen bu paraya ne oluyor ulan siz ne ayaksınız bu fiyatlar makul gibi hemde Dolar cinsinden beton satıyorsunuz diyen yok her şey normal ama Umutabi Dolar almış vay efendim 2 çocuklu bayanın kocası iflas ediyormuş da falan filan. Burası madem Türkiye madem bizim Dolarlarda birilerinin gözü var ben o gözü çıkarır münasip bir yerlere koyarım. Bu betonlara bu Dolarları veren HIRSIZLARI da ....
Dolar/TL 4.4927
Neyse sonunda yahu , 4.49 ları deldik oturduğumuz yerde Tl bazında paramız artıyor. Dolarda yükseliş kaçınılmaz ama seve seve ama seve seve , gücü olan çıkışa dur desin bana ne ..
Türkiye Cds 278,81 (Nisan sonu 200’un altındaydık)