Ee ne diyorsunuz? Xbank coşar mi yarın?
Printable View
Ee ne diyorsunuz? Xbank coşar mi yarın?
https://i.hizliresim.com/oxlvre4.png
XL topik sayfa 826 dan devamla
SP 500 Nasdag vadelileri % 1 in üstü artıda..
Kapanışdan sonra haber mi var ne oldu acaba..
Bizim borsaya çok benzeyen bir hikaye var. Cüsseli sürekli ibadet eden dindar adamın biri şeytanı dövmek ister. Şeytanı görür ensesine bir tokat patlatır. Şeytan döner ve der ki. Eğer 100 sene yaşayayacağını bilmesem seni bir döverdim de.. Adam 100 sene yaşayayacağını öğrenince şeytandan ibadeti bırakır. Bar pavyon eğlenceye akar. Bir gün yine eğlenirken iri yapılı dev biri eğlence mekanından girer. Adam ırkıdır sen de kimsin diye sorar. Azrailim diye cevap verir iri yapılı adam. Ne işin var burada diye sorar. Azrail senin canını almaya geldim diye cevap verir. İyi de ben 100 sene yaşayayacağım daha çok var diye karşılık verir. Azrail kim söyledi der. Adam tam şeytan diye cevap verecek iken. Jeton düşer.
Bankaların Fx platformları kapanacak/kısıtlanacak söylentisi var.
Türk işe göre Açlık sınırının asgari ücretin 1070 tl üzerine çıktığı 4 kişilik bir ailenin ankarada yoksulluk sınırının 17.340 tlye yükseldiği bu günde hala sapıkların zihniyeti bozukların hırsızların arkasından gidenlerin aklını başına alması bu vahim tabloyu görüp susanlarında biz nasıl insanlarız diyeceği yarınlara ulaşmak dileğiyle diyorum halen 2500 lirayla geçinmeye çalışan emekliler olduğunu düşündükçe Allahım sen aklıma mukayyet ol diyorum başkada diyecek birşey yok..