Printable View
Alıntı: Originally Posted by çıtak 384800 long denemesi... verirse 386250 reverse şort olunur 381800 ilave long
Alıntı: Originally Posted by ariston Teminat tamamlayanlar sadece bireyler değil aynı zamanda fonlarmış. Orada garanti %5-6 gören fon işlem yapmıştır eksildikçe gönderiyordur. Şu an borsada operasyon yapanların borsadan anlamadığına ve kendi parası ile iş yapmadığına emin oldum. Arbitraj konusunu akşam yazdim abi ayrıntılı
Memedabi. Doğru soyle. 3920 - 3800 çizen sen miydin?
cağrı sabahki mesajımı gördün mü:) kısmet herşeydir...palaya karşı doğru kılıcı kuşan dostum. yatağan iyidir..:) y.t.d.
Alıntı: Originally Posted by çıtak 384800 long denemesi... verirse 386250 reverse şort olunur Alıntı: Originally Posted by çıtak 381800 ilave long 385250 reverse şort
Alıntı: Originally Posted by pisyedili01 cağrı sabahki mesajımı gördün mü:) kısmet herşeydir...palaya karşı doğru kılıcı kuşan dostum. y.t.d. Nasipte yoksa dayak bile yenmiyor abey
Alıntı: Originally Posted by nosfecagri Memedabi. Doğru soyle. 3920 - 3800 çizen sen miydin? Ben Bloomberg ht TV den takip ediyorum dayı bişey cizmiyorum teknede yaşıyordum şuan karavanda yaşıyorum
Alıntı: Originally Posted by DBazli Dayı ülkede pddd ucuz olan bı bankalar kaldiydi oda gitti Ne alacaz domates mi ucuza ne kaldı alacak bişey kalmadı Domatese dolar bazlı grafik mi çizelim Hala ucuz gerçek bilanco aciklamayan lar var..