Gümüş ve altını iyi veriyorlar.....iki gün sonra alımdayım.....hep aynı oyun......perşembe çıkışolur değerli metalllerde.....verin bakalım......
Printable View
Gümüş ve altını iyi veriyorlar.....iki gün sonra alımdayım.....hep aynı oyun......perşembe çıkışolur değerli metalllerde.....verin bakalım......
Thy süper bilanço açıklanacağını sokaktaki simitçi bile biliyo, hala bedava para dağıtmaya devam ediyolar orda , tahta taş gibi helal olsun...
Benim bir lafım vardır; insanlar hakkaten boşuna çalışıyolar dışarda , inanılmaz bir borsamız var faydalanamıyolar...
3583 den karanlık odaya girdik 3579 çıkar mı bademcuk:)
Yan kağıtlar yüzde 2 arttı, XU100 , 3200 lere geldiğinde bundan sonrası için sene yan kağıtların senesi olabilir diye yorum getirmiştim. Şimdilik iyi gidiyorlar. Ne zaman yabancı girişi olur o vakit yıldız pazarı yanlardan daha iyi getirmeye başlar diye düşünüyorum. Ytd..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
SPOT kapanış,
https://r.resimlink.com/h9BCAX.png
simitçi kahveci gazozcu işi bitti paragöz şinanay yavrum şinanay badem versiyonu :)
onlarda mal vermek istiyor ama yerli milli de o para yok ,
yabancıda dönen sinemayı gördüğü için, hızlı gir çık yapıyor o zaman hangi simitçi , kahveci , gazozcuya mal verecekler.
pıst 100 teknik olarak önemsediğim bant olan 3580 üzeri kapanış yaptı yarın 2 .gün kapanışıda bu bant üzerinde olursa zirveye doğru yolculuk beklerim.
yalnız 3 gündür alçalan bir hacim mevcut benim için bir tarafa kırılma hazırlığı izleyelim görelim.
kolay gelsin