Tersi olabilir. Çin Türkiye üzerinden satar manasına da çıkar. Byd yatırımı gibi...
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Hocam uzun vade grafiklere TL bakan, daha nasıl yorum yapılır , rasyoları neymiş ne olmuş bilmeyen adamları çok ciddiye almamak lazım... Konuşur konuşur kaybolurlar bir yerden sonra...Sonra gene gelirler...Çok oldu.. Olacakta..
Ben açıkcası burada düzenli yazamayan kimseyi ciddiye almam... Zaten buradaki genel kitle de böyle bakar.. Dalga geçerler sadece...
Bu topik farklıdır ..
Bizim komşunun ufak kız çocuğu var...Pek de dilli.. Şirin bir şey...
Bize geldiklerinde anlatıyor da anlatıyor... Dinliyoruz...
o halde size kim şeker verirse onun kucağına oturursunuz..bu yol yanlış..
biz diyoruzki her şeker vereni iyi niyetli sanmayın..
sebeplerini çocuğa anlatır gibi anlatıyorum..
buna rağmen o bana şeker veriyor ama dersen o zaman kucacağına oturacaksın
Rusya ile bir kriz olur mu bilmem ama olursa Thy yi sert satarlar...Çok etkileniyor .
Bilanço ederi 350.lira civarı ama kimse o zaman bakmaz .
Grafiği de sıkışmış...
Ben açıkcası Pgsus cu olduğum için Thy pek almıyorum...Hem agresif hareket edebiliyor, hem yeni yatırım kararı tahtayı hep diri tutabilir. Ama alıp sattığın yeri bilmezsen Sabancı adama malı da taşıtır ..
Kucak mucak hoş değil... Beklersin düşmesini kenara cekilirsin susarsın
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
3 aylık, aylık ve haftalıklardaki bozulmalara rağmen o bana şeker veriyor beni çağırıyor demek, işte çocukluk bu..
sen bana diyeceksinki baktığın grafik yanlış yorumun yanlış , bunu diyemezsin çünkü şekercisin..elbette o şeker bitecek gerçekleri göreceksin
Klasik...Hemen kalitesiz söylemler başlar...
Bildiği söyleyebileceği bu kadar..
Neyse...
benim yorumlarım grafiğe dayalı..varsa yanlışım yaz..yoksa şekerci edebiyatı ile sataşma