Bazen namık kemal e hak veriyorum. Hayal kuranın da kurmayanın da..
Printable View
Bazen namık kemal e hak veriyorum. Hayal kuranın da kurmayanın da..
https://pbs.twimg.com/media/FmntPtSXgAciOjr.jpg
:whistling:
Akp hakkında eleştiri yapabiliyorken ve 20 senede ülkeye 50 sene de ancak düzeltilecek kadar zarar verdiler derken, aynı zamanda chp ve sözde muhalif kanadın akp yi indirecek adımlar ve hazırlıklar yerine tam tersi akp yi iktidarda tutan hareketlerde bulunmasını, hepimizin geleceğini etkileyecek böylesine önemli bir seçime rezil ötesi hazırlıklarını, koalisyonu totali %3 oya sahip akp nin arka kapısı 3 parti ile kurarak zaten seçimi kaybedeceklerini, kılıçdaroğlunun akp nin 2 numaralı adamı olduğunu yazmak trollükse trolüm amk.
İnşallah meral momy imamoğlunuda mansur yavaşı da seçim ertesi kendi safhına katar.
1988 de İstanbul'a geldiğimde ilk iş döviz alıp satmak olmuştu..MB gösterge niteliğinde bir kur açıklardı , Tahtakale farklı , Tahtakale den uzaklaştıkça kurda iyice farklılaşırdı..Hatta bölgesel kur vardı demek yanlış olmaz..
Bir gün Vakbn alış o kadar yüksekti ki Tahtakale den öğrenci parasıyla aldığım dolarları vakbn a sabahtan akşama kadar okutarak çok ciddi para kazanmıştım...:oleyo:
Şimdi de aynı yola girdik , MB gösterge niteliğinde kur açıklıyor, bankalar ayrı fiyat ,Tahtakale farklı , Anadolu'da dövizcide daha farklı fiyat var...Makasın zaman içinde açılacağını düşünüyorum.
Almanyada TL verip dolar almak istesek veya yuro kac tl ye aliriz?
Bahçeli: (Seçim) Mevsim şartlarına uygun tarih mutabakatla belirlenmeli