Yuan a desteğin kralını vercek putin..
Printable View
Yuan a desteğin kralını vercek putin..
Kapattım zaten pozisyonu ********ler aldılar elimden şimdi döner yukarı bir de buna sinirlenirim. Bari akbnk gibi yukarı gidip yapsaydı bu oyunları biraz kazanırdık en azından. Hem gitmedi hem oyun çeviriyor ben de gidip buluyorum bu aptal hisseyi o kadar hissenin arasından.
https://twitter.com/medyatavacom/sta...kym1VPKzw&s=08
Ne diyor yav yine bu!!! 70 ne demek?
yanlış olan şu- halkb 610 milyon lot halka açık malın 516 milyon lotu diğerlerinin elinde, halk yatırım takasında duran mal 94 milyon lot, yani fiili dolaşımdaki malın yüzde 15 kadarı.. yerli kurumsal- yatırım fonu, ortaklığı yada emeklilik fonu- malı 28 milyon lot, bunların tamamı kamu bankalarının yatırım fonlarında bile olsa, toplamı yüzde 20 etmez.. yabancı takasındaki 115 milyon lotun 60 milyon lotu yani yarıdan fazlasını son bir ayda almış yabancı, yani fiyatı yüzde 150 yukarı yaptıran alım yabancı fonlardan gelmiş
matriks ekranın olmasa bile, halka açık kaynaklarda bu bilgiler günlük olarak yayınlanıyor.. takas analizi konusunda hiç bi fikrin yoksa eğer, o vakit ne idüğü belirsiz bi fon yöneticinin kıçından uydurduğu yalan bilgiyi buraya yazmamanı öneririm
380 Bing seviyesi inflection point
Burada 1.236 gibi extension li veya 1 extension a B c tepeden oluşmuş olabilir
Veya dalga itki başlamış da olabilir itkisel 1 2 i ki gibi
VOB YAPMAYİN