Hisse vadeli açık pozisyon TL olarak 697 milyon tl azalmış toplam 15,6 milyar TL
https://i.hizliresim.com/39ch26g.jpg
Printable View
Hisse vadeli açık pozisyon TL olarak 697 milyon tl azalmış toplam 15,6 milyar TL
https://i.hizliresim.com/39ch26g.jpg
Siz de dolaylı yoldan Akepe nin 5 yıl daha iktidarda kalmasına destek oluyorsunuz.
Aksener'in gider ayak 2 belediye başkanına çağrıda bulunması etik mi?
O zaman kendi aday olsun Kılıçdaroğlu 'ndan daha fazla oy alsın 2.tura kalırsa oyum O'na.Hodri meydan.
Kazanacak aday söylemini ortaya atan kendisi. Ne demek. Yola çıkarken bu söylem zaten yanlıştı.
ekrem imamoğlu davası borsaya çok sınırlı etki eder deniyordu, adamlar borsanın içinden geçti. hatta kayyum atanmak üzereydi. benim de kulağıma çok net duyumlar gelmişti. hatta burda kayyum is loading yazdım, maldan tamamen kaçmıştım. baya bir zarardan da kurtulmuştum. sonra baktılar iş kötüye gidiyor, s.soylu'ya amacımız kayyum değil, birkaç teröristi alıp çıkacaz açıklaması yaptırıp borsayı ipten aldılar.
dün öğleden sonra da piyasanın midesi bulanmaya başlamıştı, bugün meral akşener piyasayı kusturdu. badem madem piyasa bunların kontrolünde diyoruz ama bence bu piyasada çok çok güçlü ve alttan alta mal toplayan bir ekip var. kesinlikle siyasi değişikliğe oynuyorlar. yoksa muhalefetteki haber akışı bugüne kadar piyasaya asla bu kadar etki etmedi.
Deva partisinin vites yükseltip İyi Parti den kaçanları yakalaması beklenebilir yakın zamanda.
Oyun teorisi, eskiden bir bilmece sorulurdu,
"Çoban kurt, kuzu ve samanı her seferinde sadece ikisini taşıyarak nasıl kayık ile nehrin karşı tarafına geçirebilir" şeklindeki soruyu çözme şekline deniyor.
BBHT'ye bağlanan Mehmet Gerz anlaşıldığı üzere ikinci tura bırakmak istiyorlar deyince benim ilgim azaldı. Merak ettiğin şeyden emin olunca merakın bitiyor.
Seçmenler diyelim 10 çeşit ama sayıları farklı, partiler de diyelim en fazla 3-4 .çeşit seçmen alabiliyor. İttifak yapınca ayrı ayrı parti gibi olunmuyor yeni bir parti gibi olunuyor, ismini yazmayacağım üye benim çevremde şu tipte seçmenler asla bu tip bir oluşuma oy vermez vs yazdı. Hayatın gerçekleri var kurt ve kuzu aynı anda olamıyor.
Bir oluşum yerine 2 ayrı oluşum yapıp bunlar farklıdır deyince toplam 4 .eşit yerine 5 veya 6 çeşit seçmen alınabiliyor. Rakip oluşumda benzer seçmenler de olabilir onlar aralarında kararsız kalabiliyor vs.
Seçimlerden sonra millet ferasetini gösterdi vs hep denir.
Hakan Bayrakçı bunu daha anlaşılır şekilde bir çok kez anlatmıştı, videolar vs var.
Çok siyaset uzmanı değilim yoksa kaç çeşit siyasi eğilim var, hangi parti kimleri alabilir vs grafik ile gösterirdim. En büyük parça merkez sağ, sonra merkez so,l sonra bir sürü fraksiyon var ama ana merkezlerde kendi içinde ayrılıyor
Arada Fransa'da okumuş bir genç kadın siyasi iletişim uzmanı var o bu işleri iyi biliyor, dün sinir olmuştu ki hiç sinirlendiğini görmedim.
https://gulfemsaydansanver.com/
borsa istediği kadar badem olsun. para, sonucu öngördüğünde ona göre pozisyon alır.
Et olmuş 500 lira peynir 250 lira halkın dayanacak gücü kalmamış.memleket harap olmuş.bu ortamda riske atılır mı meral doğru demiş...11.kez kaybederse parti bsknligini bırakacak mi.ama Mansur aday olsun kaybederse boğaz koprusunden atlarım 20 yıldır bu ayak oyunlarından bıktık.artik yeter akp nin ekmeğine sokella sürüyor. 15 Mayıs'ta haklı oldugumu görürüz kimse kk dedteklemiyor sahada sokakta kahvede nasıl savunacax...benim için umut bitti.belki de totem olur hep verdik CHP kaybetti bu kez tersi olur belkide . Ytd