Değerli paydaş şimdi size alıntı yapmadan mesaj yazmasını bilmiyorum desem bana güleceksin ama gerçek bu ark veya kötü niyet aramayınız .bütün mesajlarım aynı şekilde yazıyorum sebebi bundan ibarettir.saygilarimla.
Printable View
Şirketin ceza aldığını biliyorum evet cüzi sayılabilecek bir ceza almışlardı aklımda kaldığı kadarıyla şirket taşınmazlarının değerini düşük göstermek ile ilgiliydi evet yönetim 5 para etmez bunun farkındayız ama senin ısrarla olumsuz yazmanın amacı nedir beğendiğin kağıtlara gidebilirsin seni baglayanmi var.
iki husus var.
1. Berkosan Balkans ortaklık yapısı yanlış yazılmış. yapılan satın alma işlemine göre böyle bir ortaklık yapısı olmamalı. 10 gündür uğraştık ama bir türlü anlatmadık
2. İspanya fabrikanın ilk altı aylık cirosu ve diğer muhasebe değerleri ( giderler vb.) ile 9 aylık rakamsal değerleri hiç değişmemiş.
( fabrika 30 hazirandan beri hiç bir şey satmamış mı? veya fabrikada kimse çalışmıyor mu? patron ispanyayı oğlundan yönetimsel anlamda devir almıştı. yeni de KAP geldi sel felaketi iel ilgili üretim devam edecek sıkıntı yok diye.. yarın arayıp öğreneceğiz. sanırım bilanço değişecek????
3. Hisse net in temiz sayfalarında bu tip araştırma inceleme paylaşımları yapmak gerek diye üşünüyorum.
4. birilerine laf atıp birilerinin satıp gitmesinden veya birilerinin alıp tahtayı götürmesi için algı çalışması yapmamak gerekir diye düşünüyorum.
5.beğenmiyorsan sat kardeşim. yatırımcı isen de araştır kendin karar ver kardeşim. ama algı yapma. günahtır haramdır.. yaramaz . bir yerinden bi şekilde çıkar.
6. ben hancıyım bize yatılı misafir lazım çay içip gidecek değil.
Çocuk düşe kalka büyür derler; bebeğimiz tam ayağa kalkacakken yine yere düştü...Önemli olan tekrar kalkabilmesi...Bazı şapşallar halen ve halen İspanya ve Sırbistan fabrikalarını satışa hazır mamül üreten yerler zannediyor, halbuki geride detaylıca yazmıştım...Neyse kime ne anlatacaksın, istiyorlar ki sabah akşam burada gaz verelim, süper bilanço diyelim; yalan söyleyelim...
Decathlon la iş antlasmasini beyan etmisler öyle yazıyorlardı forumda madem böyle bir şey var yönetim bilgilendirme amaçlı bir açıklama niye yapmaz birde İngiltere pazarına girilmiş yazıyordu şimdi böyle birşeyler hakikaten varsa açıklama yapmanın tam zamanı degilmi ama bu yalancı yönetimden böyle bir açıklama yapılmasını beklemek ....
Sektörde yoğun bir rekabet var ve bu ketumluk bir çok şirketin olmazsa olmaz stratejisi...Normal karşılamak lazım üstadım...Ha, yok da var deniyor milletin gazı alınıyorsa işte onu bilemem...Tahminimce de böyle bir yola tevessül etmezler sanki...Diğer konu 6 aylık bilanço değerlendirmemde "en kötü geride kaldı" demiştim ancak yanılmışım...Denetime tabi olmamasını bir kenarda tutmak şartıyla bana da gayet şaşırtıcı geldi bu son veriler...