Printable View
Alıntı: Originally Posted by shorts taşıma ücretinden kasıt ?.. swift mi yalandan kim ölmüş..?
Alıntı: Originally Posted by Pestilence Haftaya dönüşüm var bugün anadolubanktan oran olarak 18'den aşağı olmaz dediler. Miktar 100k üzeri Haftaya kadar ne değişir bilemem ama şu an en az 19
Alıntı: Originally Posted by realities yalandan kim ölmüş..? yalanını bilmem de, yanlış bilgi olduğu kesin sanki.. 1750 dolaresle parayla beraber şubede çalışanları taşıttırırım ben:)
Alıntı: Originally Posted by Pythagoras 1.69 aylık faiz oranı derken faizin dışında kkdf ve bmsv var. bunlar dahil mi buraları netleştirelim öyle hesap yapalım olur mu ? bunlar dahil değil hocam.
Alıntı: Originally Posted by ozzyken bunlar dahil değil hocam. o zaman birisi aylık 1.69 lira alıyor biri 2 lira alıyor artı aynı oranda %20 ilave vergiler var.. :)
Alıntı: Originally Posted by Ahme Tamam da icbc merkez bankası taşıma ücreti alıyor. 100,000 dolar için 1750 dolar ücret Merkez şube yi arayarak aldığım bilgi. Kasadan teslimde Kamyonla taşıma ücreti sanırım. Eft de ücret yok, swift sormadım.
Alıntı: Originally Posted by realities yalandan kim ölmüş..? Senin yalancı olduğun baştan belli sor öğren yallah başka kapıya.
bankaların swift ücretleri ne kadar? dolar transferi noktasında sıkıntı yaşıyorum.