Yarın sabah bir de enflasyon muhabbeti var. Umarım 1,45 tl seviyelerinden aşağı düşmez....
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yarın sabah bir de enflasyon muhabbeti var. Umarım 1,45 tl seviyelerinden aşağı düşmez....
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben 1.47 aldım 1.40 altına inmez diye düşünüyorum en azından bilanço dönemine kadar, daha önce de yazmıştım 1.40-1.60 arası haraket edebilir diye bugün beklediğim oldu bundan sonrası artık speğin insafına kalmıştır
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
buyrun oin .me kufur sıyaset yok nicksiz giris yook..................
https://********/802-007-221
Ne zaman bilanço tarihi acaba bilen
Son dakika grafik bozmak için aşağı basmazlarsa muhtemelen bilanço dönemine kadar güzel olacaktır hatta bugün endekse rağmen artı veya dünkü yerinde kapatabilir. Bu benim düşüncem kimse yazdıklarıma bakarak alım satım yapmasın
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İstedigin gibi oyna. Böyle her düşüşte malı verseydik çoktan sermayeyi sıfırlamıştık. Satılık tek lot yök!! İster 1.00 düşsün isterse 2 gitsin. 7-8 lira olmadıktan sonra vız gelir tırıs gider. Biz malı 1 ay önce paketleyip sandıga koyduk. Kapagınıda kapadık. Bi düzeltme yapması gerekiyordu buda bahanesi oldu. İyide oldu..inşallah yakında olumlu haber verileri gelir. Belki ov dede endexe terste yaparız. Yapmadıgı şey degil.ikinciçeyrek ve özellikle üçüncü çeyrek te büyük beklenti var. O kar tabelaya yazıcak ve düşe kalka kiraz silkelemesi yapa yapa yoluna devam edicektir.
İnşallah akşama yeni bir yaptırım kararı çıkarmaz dötrump!!! Olumlu haber verileri gelmeli.