7 liradan aldığın doları zararına da satmaya zamanın kalmayacak yakında,burada boş boş konuşup, devleti eleştireceğine dolarını satmaya bak,elinde patlayacak seninle birlikte[emoji16]
YTD
Printable View
Merhaba arkadaşlarım, bir şey danışmak istiyorum. Tfx target güvenilir mıdır? Nasıl işler, kime aittir, başımızı agritacak bir durumu var mıdır? Yol gostereceklere şimdiden teşekkürler, bol kazanclar
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslında öyle duymadım, makas darmis ve karşı falan diye. Ama buradaki abilerime güvendiğim için sorayım dedim, ilginç bir cevap geldi!
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yeni güncellemem geçen sene 7 tl ye kilosunu aldığım kaktüs incirinin tanesi 3 tl olmuş 6-7 tanesi 1 kilo gelse kilosu en az 18 tl
*tcmb: Bankalardaki yabancı para mevduatı, 1 trilyon 97,1 milyar tl (önceki 1,31t )
*tcmb: Bankalardaki tl mevduatı, 1 trilyon 26,7 milyar tl (önceki 1,51t )
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki hisse senedi stoku 24,4 milyar dolar (önceki 25,2mlr)
*tcmb: Yurt dışında yerleşik kişilerin portföyündeki dibs stoku 12,8 milyar dolar (önceki 13,9mlr)
*TCMB: YURT DIŞINDA YERLEŞİK KİŞİLERİN PORTFÖYÜNDEKİ REPO STOKU 663,5 MİLYON DOLAR (ÖNCEKİ 1,1MLR)
*TCMB: YURT DIŞINDA YERLEŞİK KİŞİLERİN PORTFÖYÜNDEKİ ÖZEL SEKTÖR TAHVİL BONOLARI STOKU 513,7 MİLYON DOLAR (ÖNCEKİ 566,8MLN)
-
TCMB: YURT DIŞINDA YERLEŞİK KİŞİLERİN PORTFÖYÜNDEKİ ÖZEL SEKTÖR TAHVİL BONOLARI (PİYASA FİYATI VE KUR HAREKETLERİNDEN ARINDIRILMIŞ) -53,1 MİLYON DOLAR (ÖNCEKİ -22,6MLN)
TCMB: YURT DIŞINDA YERLEŞİK KİŞİLERİN PORTFÖYÜNDEKİ REPO NET DEĞİŞİMİ(PİYASA FİYATI VE KUR HAREKETLERİNDEN ARINDIRILMIŞ) STOKU -321,6 MİLYON DOLAR (ÖNCEKİ 0,1MLN)
TCMB: YURT DIŞINDA YERLEŞİK KİŞİLERİN PORTFÖYÜNDEKİ DİBS NET DEĞİŞİM (PİYASA FİYATI VE KUR HAREKETLERİNDEN ARINDIRILMIŞ) STOKU -167,4 MİLYON DOLAR (ÖNCEKİ -7,3MLN)
TCMB: YURT DIŞINDA YERLEŞİK KİŞİLERİN PORTFÖYÜNDEKİ HİSSE SENEDİ NET DEĞİŞİMİ(PİYASA FİYATI VE KUR HAREKETLERİNDEN ARINDIRILMIŞ) -21,5 MİLYON DOLAR (ÖNCEKİ 0,0MLN)
Evet
VERİLER geldi...
Taze taze,dumanı üstünde...
Yabancılar geçen hafta ne yapmış?
DİBS almışlar mı/satmışlar mı?
Hisse senedi almışlar mı /satmışlar mı?
Hepsi birazdan...
Tabloyu hazırlayıp geliyorum...
saygılar/başarılar