Hafta sonu secim oncesi son cirpinislara dair bir calisma yapilip stopaj vs. Paketleri aciklanabilir mi? Tahmininiz var mi?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Hafta sonu secim oncesi son cirpinislara dair bir calisma yapilip stopaj vs. Paketleri aciklanabilir mi? Tahmininiz var mi?
Şu klavyenin arkasına geçip hakaret edecek şekilde konuşmasan ne hoş olacaktı .Bendemi sana şimdi hakeret edecek şekilde konuşayım ..Yakışırmı sence ?
Aselsan suğ bir hisse demişsin sonra bana okuryazarlık dersi vermeye kalkıyorsun .
Ülkenin durumunu sanki kimse bilmiyor gibi heyecanlı heyecanlı ilk kez senden duyuyormuş gibi anlatmışsın .Bilmediğimiz birsey söylesende senin okuryazarlık seviyeni görseydik Sercanhan .
Örnek verdiğim konuyu bile anlamamışsın .Borsa ile dövizin korelasyonu diye bir arastır googledan,sonra hakaret etmeden tartışalım yine ..
Nike'ın Ağrı'da fabrika kurması(aslında fabrika değil de üretim tesisi desek daha doğru) istihdam açısından önemli ama bu firmalar zaten çoğu üretimini Bangledeş, Vietnam, Kamboçya gibi ülkelerde yaptırıyorlar.O nedenle böyle bir üretim tesisinin bizde açılması içimi sızlattı aslında.
rezerv eritmekle kuru tutamazsınız zaten ancak volalitesini bir nebze olsun azaltırsınız? merkezin doları heba olur üzerine birde piyasaya çok büyük bir kaos bırakır. bizim tl mevduatların toplamı doların trendini değiştirmez. yön yukarı (fed oyunun kağıtlarını değiştirsede) .rusya bile ne rezervler yaktı da bir türlü önüne geçemedi zamanında .demem o ki Londra da bu faizi beğenmeyen şu anda yok gibi. ama neden daha yükseği olmasın diyen bir sürü akbaba vardır.
ve merkezi test etmeye daha başlamadıklarını düşünüyorum .daha yüksek faiz için önlerinde seçim sonrası çok fazla malzeme olacaktır bence.
ben şu anda seçim öncesi pozisyon kapatma olarak görüyorum yaşananları. seçim öncesi seçmenin algısını bozacak ne başkanın nede amerikanın seçimi etkileyecek bir hamle yapmasını beklemiyordum. Ama golan tepeleri çıkışı islam aleminin başını çekmek istememiz bu hareketin tuzu biberi oldu.
muhalefetin sesi artacak seçim sonrası ve tabiki başkanında artacak .dış mihraklarla savaşı iyice kızışacaktır. nasıl olsa uzun bir süre seçim yok. bunu kendi lehlerine çevirmeyi bilirler nasıl olsa
çinlilerin bir kuşak yol projesi bir çok asya ülkesinde yarım kalmışa benziyor. hükümetlerin değişmesi bunun sebebi gösteriliyor.
Avrupa atağa kalktı sanırım bu proje için Tükiye de ise çinliler liman bakmaya başlarlar yakında. yatırımlar buradan başlayabilir.
Daha çok toysun seninle ne borsa ne faiz, ne mevduat nede finansal piyasalar arasındaki korelasyon hakkında konuşabiliriz biraz gelişmen lazım.. Klavye arkasından yazmaya gelince Karşıyaka İzbana gel sor beni herkes tanır gel biraz ciddi anlamda derse ihtiyacınız var..
Bu ekonomik durumumuzla Avrupa Birliği üyesi olduğumuzu düşünsek, euro bölgesine de girmiş olsak, durumumuz ne olurdu?
Euro kullanılacağı için TL değeri arttı azaldı sorunu ortadan kalkmış mı olurdu?
Seçime kadar gider böyle. Seçimden sonra izlenecek yol haritası neyse yabancının tavrı ona göre olacaktır. Eğer acımasız tedbirler getirilip milletin canı çıkartılacaksa yabancı tekrar parasını getirir, ki öyle olacak gibi görünüyor.
Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir