Öyle demeyin.
Urla-Çeşme-Foça hattına saldırıyor paralılar.
Oraları patlatırlar, tabii önce kendileri patlamazsa.
Printable View
aha orada bodrum,kuşadası,marmaris var içine ettikleri. merak etmeyin yarımadanında içine edip çeker giderler. İzmirliler bu şişirme devam ettiği sürece bu gelir seviyesi ile çokkkk zorlanacaklar. aynı iş istanbulda 10k dan fazla alıyor ama izmirde 3k. yuh artık bu yıllardır böyle.zaten kafası çalışan gençler yurtdışına veya en kötü istanbula kaçıyor. Ben izmirdeki gençlere geç olmadan kaçıp gitmelerini tavsiye ediyorum.
Sn. Seltek'ten alıntıdır
http://icdn.ensonhaber.com/resimler/...arita_4982.jpg
SARI alanlara dikkat !
Ne projesi olduğu belli...
Izmire goc genelde Istanbul dan ve emekli cogu. Izmire bu goc hizlanarak artacak cunku yaslanan nufusumuz var ve bu nufus sicak ve guzel yerlere goc etmek istiyor Istanbul un pisligini kargasasini cekmek istemiyor.
Dunyanin hangi ulkesine bakarsaniz bakin ABD de de NY tan Florida ya ve ozellikle Kanada dan Florida ya muazzam bir goc var. Bunlarin cogu emekli. Zaten Florida da dogru duzgun is yok ayni Izmir de olmadigi gibi.
TR de yasli nufusta patlama var ve bu yasli nufus hem iyi hastanelerin oldugu hemde sicak ve denize yakin sehirlerde yasamak istiyor. Yani Ege de bir kasabada kurtarmaz illaki buyuk sehir hastaneleri olacak. Agir hastaliklarin tedavisi ancak oralarda mumkun
Birde Izmir e Avrupa nin en buyuk limanini yapiyorlar ustune Izmir Istanbul arasi arabayla 3,5 saat olacak diyorlar ustune Canakkale Koprusu ile ne kadar Alamanci varsa Izmir uzerinden civarindan Ege ye akin edecek
Izmir in gelecegi cok parlak.
Kadikoy gazetesi diye bir gazete var orada Kadikoylu cok kisinin Urla ya yerlestigini falan anlatiyordu. Sansa bakinki o yaziyi okuduktan 2 ay sonra Urla ya gittim. Esim cok seviyor Urla yi. Cunku Izmire cok yakin otobanida bedava yapmislar eskiden paraliydi deniz guzel insanlar nezih cok Izmirli orada yasayip is icin Izmire arabayla gidiyor. O kadar parayi nereden buluyorlarsa artik
Ama fiyatlara ve villalara baktim yuzde doksani dokuluyor. Yani Urla eskimis. Yada guzel yeni yerlesim yerleri vardir da benmi gormedim? Bir de Urla nin icine yani merkezine gidiyorsun tipik Anadolu kasabasindan bozma. Bende mi bir tuhaflik var neden hersey bana dokuntu ve eski geliyor. Birde cok bos arazi var Urla da yani ben oraya bir akin bir insaat furyasi falan gormedim ama medyada fiyatlarin firladigi yaziyor. Bir celiski var ya neyse...
İzmir zaten o dediğin gibi olmak üzere,yani kargaşa ve keşmekeş içine düşüyor. İzmirde şu an istanbuldan göç olayı çok abartılıyor, doğudan çok göç var uzun süredir,üstüne suriyelilerde eklendi. tam bi hanzo şehir oldu çıktı. haa senin çok övdüğün istanbul ne zamandır pisliğin karmaşanın mekanı oldu ya?. sen demiyormuydun bostondan güzel diye. bırak izmiri falan kafası biraz çalışan TR ye değil en azından yunan adalarına yerleşiyor.ispanyada ev alanda çok var. Ben gelecekte rodos'a yerleşeceğim medeni insanlarla huzurlu bir şekilde yaşayacağım.