Heyecan yapar bitlicoin bile.
Printable View
Heyecan yapar bitlicoin bile.
Uzun süre sabitlediği tweetinde sözünü ettiği hisseyle ilk başta isabetli yorum yapıyor gibi görünsede tepeye yakın yerlerden ky ye mal yıktı bence. Tabi bu yazdığım sözkonusu hisseyle alakalı. Beğenmediğim ve spekülatif bulduğum bazı yorumları ard arda gelince takibi bıraktım. Bu arada bilen var mı, o hisse tweeti hala sabit mi?
Ayni iz surme teknigi altinda oldu. Dedim ki terse bayagi gitti zor doner artik. Bu hedefi nasil yapicak. Daha da gidecek gibi 2000 e dogeu. Birkac gune aşı haberi geldi bir gunde 100 usd düştü. Hedefi yapti. Ben grafikten hayran hayran izledim. Bence viopta da oyle olacak. Bir haberle bir kac gunde 30 bin puan dusurecekler. Teknik dusecek diyor bunun icin bir haber sart. Haber geldiginde herkes dikkat etsin:)
Ya acayip mutlu oldum bu gonderinize. Sizde mutlu olun insallah actiginiz pozisyonlardan guzel karlar yazın .
Sevgiler:)
Virüs nedeniyle işsiz kalan yığınları ve evden çalıştığı için boşlukta borsaya saran beyaz yakalıyı hafife almayın. Borsayı şişiren kesim bunlar...
Bir de son zamanlarda kaynağını çözemediğim "borsa yatırım fonları" goy goyu var... Anormal bir yönelim var borsa fonlarına. O yüzden borsada zirve aramayın. Dönüşü görmeden short açmamak lazım...En son 2000 de buna benzer anomali görmüştüm...
Asiri heycan yaptim rakami gorunce dogrudur:) Herkesten ozur dilerim.
Ben zaten 1684 den cikicam siz kazanin duserse. Sn sahit kimsenin parasinda gozum yok. Insanin para kazanma kabiliyeti olsun yeter. Dediginiz gibi milyoncu dukkani iki sokak otede. Hakeden herturlu kazanir bu hayatta.
Sevgiler :)
Bir zamanlar forumda modaydı her mesaj ytd ile biterdi. Sanki spk peşimizdeydi, bizi izliyordu. Şimdi bakıyorum kanlı canlı adamlar çıkıp hisse pazarlıyor, 'gel vatandaş yetişen alıyor' yapıyor. Değişik zamanlardayız.