Rusya’nın Ukrayna sınırındaki Belgorod kentinde patlama
Printable View
Rusya’nın Ukrayna sınırındaki Belgorod kentinde patlama
bloomberg'de dün konuşanlarda, bugünkülerde
piyasaların bu çarçamba günki FED KARARINI işlerine geldiği gibi okuduğunu, ama kazın ayağının öyle olmadığını söylediler (bilginize )
netekim fdow'da bugün şüfer atladı... -270 points
https://www.youtube.com/watch?v=SBHq6emz9Pw
eğer bu işin sonunda Rusya Karadenizde mevzi kaybeder ve Karadeniz bir şekilde Rusyanın elinden çıkarsa,...biz Egeyi kaybederiz,..Ege komple şekilde bir Yunan boğazına dönüşeceğinden olacak bu,..Çanakkale ve İstanbul boğazlarının artık bir önemi kalmaz, Akdenize inebilmek için Yunanistandan izin almak gerekir,..
ABD nin Yunanistana ve Dedeağaca yığınak yapması boşuna değil,...
Ergenekon ve kumpas davlarıyla tutuklanan Türk Amiralleri bu tehlikeyi zamanında tesbit ederek Karadeniz Ekonomik toplululuğunun öncüleri ve başlatıcıları olarak Kardenizi uzun yıılar bir barış denizi haline getirmişlerdi, ne zamanki Nato genişlemek için harekete geçti işte görüyoruz bu barış ortamının yerinde yeller esiyor,..
22 Mart 2024, 20:56 +03
Güncelleme 17 dakika önce
Moskova’daki bir konser salonunda kimliği belirsiz kişilerce ateş açıldı.
Rus yetkililerin "terör saldırısı" olarak tanımladığı saldırı Crocus Belediye Salonu'nda yapıldı.
Saldırıda çok sayıda ölü olduğu bildiriliyor.
https://www.bbc.com/turkce/articles/c6pkny0z11lo
Ölü ve yaralı sayısına ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı. BBC Rusça Servisi, güvenlik güçlerine yakın 112 Kanalı'nın en az 40 ölü olduğunu bildiriyor. Bu iddia doğrulanmış değil.
Çok temiz 15 point verdi bedavadan. 15 point deyip geçme pazartesi günü yapacağımız zararı azaltır :)
Yalnız ben hangi teorik fiyata guvenecegimi şaşırdım.
Takip ettigim 3 platform var.
Birinde teorik 10169.66 (doğru olan bu sanırım)
Birinde teorik 10288.93
Birinde teorik 10365.17
Son ikisi temettuler hariç muhtemelen. Temettüler olmasa kendim hesaplicam teorik fiyatı.
şahiti aşşağıda gördüm sanki.
:drunk: