Çakallar hala takozlama peşinde ama, 1,15 e kadar süpürme ve el değiştirme ile yeni bir ivme kazanacağı umudundayım. Tıpkı ihyay da olduğu gibi... Bana göre bundan başka kalmadı.Rast gele...
Printable View
Çakallar hala takozlama peşinde ama, 1,15 e kadar süpürme ve el değiştirme ile yeni bir ivme kazanacağı umudundayım. Tıpkı ihyay da olduğu gibi... Bana göre bundan başka kalmadı.Rast gele...
Tez elden ihyayı yakalaması lazım... İhyay hop hop hopluyor, zıp zıp zıplıyor. Kademelerinde mal yok. İhlasta da ortalıktaki serseri mayınlar temizlenip, sağlam ellere geçerse yüzler gülecektir. Şu anda takoz amaçlı konulan 5-10 mly.lotlar inşallah yok olacaktır. Sağlam bir operasyon gerekiyor...
İnfo nun elinde 18 mly.civarında hisse olmasına rağmen, an itibariyle 21 mly. civarında satmış görünüyor. Bu nasıl iş:notr:Umarım devre dışı kalmıştır...Marbaş, bank of alıcı görünüyor. Hayırlısı bakalım...
info aldıını 2 kademee verior.daha ciddi alıcı lazım
Sevgili spek:wave:, bana biraz para lazim rica etsem tombul parmaginla tusa dokunur musun :evil:
Dokundu ve 1.15 krş yaptı cep harçlığını kaptın bakalım sevildiğini bil güle güle harca :bravo: :oleyo:
An itibarı ile cıtıbank yabancı: 52.707.120 adet, haftalık artış: 10.624.315 adet, aylık artış: 29.891.266 adet... Gazeteyi sollayıp, yayın a kafa atacağı günler elbet gelecektir... Şu an fiyat 1,12... Not ettim.