Bir yahudi atasözü der ki.. Paran kadar al malın kadar sat..
Printable View
bu resim açılmıyor. sen bilirsin. tarihi ddipte sıfıra düşmüş dev kağıtları shorttan yağ çıkartmak tercih meselesi resim açılmadığı için ne shortladığını bilmiyorum.
yanlız şu var. direk anahtarı bırakırsın.. neden çünkü krizdeyiz ve kağıtlar sıfırlamış zaten.. ne shortsun bilmiyorum dayi .. beklentimiz krizin bitmesi veya adım atılması. bir umut arıyor herkes..
krizdeyiz zaten.. bilmeyen kalmadı evet.. ben çıplak cort açmam para versen bedava açmam neden çünkü kağıtlar sıfıra düşmüş nerdeyse neyi shortlayacağım dünya görüşüm değil.. kapansın da açmıyorum çıplak cort.
Sn. Dalgaci sizin tarzınızı başarılı buluyorum. Ancak elli ot ile ilgili benim de boooolca batan tanıdığım var kullanıp başarılı olan kimseyi tanımadım. Bu nedenle de hiç ogrenmemeyi tercih ettim bilmiyorum belki hata olmuştur.
Kişilik kısmına %100 katılıyorum. Ben de daha önce yazmıştım pala mutlaka seni zarara sokacak mutlaka terste bırakacak önemli olan o an ne tepki verdiğin ve daha önemli olan ondan sonra ne yaptığın. Kendini geliştirebilen egosunu aşıp yanıldığını kabul edebilen masada kalır inat eden oyun dışı kalır bunun da elliot la temelle teknikle alakası yok tamamen karakter meselesi.
Ed Seykota diyor ya, trade eden herkes mutlaka ne istiyorsa onu alır diye. Ego tatmin isteyen ego tatmin eder. İnatlaşma isteyen inatlaşır. Kazanmayı isteyen kazanır, kaybetmeyi isteyen ise kaybeder malesef.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.