bomba haber teşekkürler sn sam14,
Printable View
Harekete başladılar nerede durur, nerede malı dağıtırlar bilemeyiz.
3 yıllık Kazakistan haberini sanki Kazakistan ile yüklü anlaşma yapılmış gibi lanse ediyorlar.
Demekki patron izin vermiş , mal yeterince toplanmış ki reklama ve algıya başlamışlar.
Bu şirketin an itibari ile zaten 650 civarı fiyatlanması gerekiyor. Bakalım güçlerinin nereye kadar yetecek, bakalım Kazakistan olayı manip mi, altı dolu bir haber mi?
Çok aleni operasyon başlattılar, ellerini bu kadar açık ettiklerine göre güçlü adamlar, beklentileride güçlü diye düşünüyorum.
Tutmaya ve takibe devam.
Kazakistan haberi de neymiş? Güncelde bir habere denk gelmedim.
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine alıntı yapip grafiğini öne alalım.30 dolar üstü hızlanan hareket var .kanala geri dönmediği sürece teknik olarak 50 dolar üstü mümkün . grafiği güncel haliyle yarın yine ekleyeyim.Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TEB 2024 için 2,4 milyar net kar öngörmüş... tam 100 kat, hisseyi nereye taşır.
100 kat değil Sn. foton. 2021 net karına göre 2,4 kat. Hissebaşı 100 TL brüt kar demek. 50 lira dağıtsa ortalama %5 temettü verimliliği ile 2025 Şubat ayında minimum 1000 TL olmasını bekleriz. Ancak, 2025'e kadar 2023'te hükümet değişeceği için zaten çok farklı fiyatlamalar göreceğimizi düşünüyorum.