Sn. Kazanckapisi alış satış paylaşabilir misiniz? Yine set mı çektiler yukarılara baskılamak için????
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sn. Kazanckapisi alış satış paylaşabilir misiniz? Yine set mı çektiler yukarılara baskılamak için????
saygıdeğer arkadaşlar 1.50 den çıktım kağıttan gözüm üzerinde . Çok kaliteli arkadaşlar var bu kağıtta ilk fırsatta görüşmek üzere Allah birinizi bin etsin
Sadece taşa toprağa degil, rüzgar, güneş enerjisi, nukleer santral, doğalgaz yatırımları, sondaj gemileri, savunma sanayi yatırımları, Kalkınma Bankasi-Emlak Bankası projesi, Sanayi projeleri vs vs. Daha sayamadığım 400 proje var. Ülkeye yol, köprü, alt geçit, metro vs de gerekiyor, tabi abartmadan ve doğal görünümü çok bozmadan tabiki de😎😎😎
Evet ülkeye yazdıklarınızın hepsi gerekiyor , ama yeni bir kanal gerekmiyor.
MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Boğaz köprüsünün trafiğini azaltmak için ve sıkışan istanbulu biraz daha rahatlatip daha boş alanlara kaydırmak trafikten tutun da birçok fayda sağlayabilir ama tabi detaylari bilmek halk için hakikaten de faydalı ise yapmak gerekir. Eğer faydalı ise yapılmasını nasip etsin, değilse nasip etmesin.... Amin 😎😎😎
Tahminimce bugün baskılıyan ky lardı.speginde işine geldi.1.3* ve altından alanlar bugün kagıt degiştirdiler diye tahmin ediyorum. Ben o satanları nasip olursa haftaya görcem.
Zurnanin zort dediği yere şunun surasinda 1 haftadan az kaldı. Bakalım neler olacak? Umarım 2 TL lere doğru yolculuk başlar. Hiç belli de olmaz bir bakmışsın 1,20 TL lerdeyiz. Herşeyin hayırlısı diyelim....İnşallah herkesin yüzü güler,😎😎😎
Şimdi teşviğin alınış tarihi 27-06-2018...
Teşviğin başlangıç tarihi 15-11-2017...
Dolayısıyla 2017 son çeyrek,2018 ilk çeyrek ve 2018 ikinci çeyrek bilanço kalemlerine etkisi olacağı muhakkak ancak devlete ödediği bu dönem teşvik kapsamındaki bu giderleri hangi kalemde göstereceği hakkında bilgi sahibi değiliz.
Tahminimce geçmişte ödediği bu paraları ödenecek vergi ve prim borçları, stoklar ve alınan devlet teşvik kalemlerinde görülecek.